T'interessa

Portals

Enllaços

Tauler d'anuncis

Ves enrere LA COMISSIÓ EUROPEA CONFIA DE NOU EN LA GENERALITAT PER A MANTINDRE EL SERVEI D'INFORMACIÓ EUROPE DIRECT COMUNITAT VALENCIANA

LA COMISSIÓ EUROPEA CONFIA DE NOU EN LA GENERALITAT PER A MANTINDRE EL SERVEI D'INFORMACIÓ EUROPE DIRECT COMUNITAT VALENCIANA

La Comissió Europea ha resolt favorablement l'adjudicació del centre d'informació Europe Direct Comunitat Valenciana per a l'any 2020 a la Generalitat.

Este centre d'informació, dependent de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, té oficines a Alacant i València i la seua funció principal és estar a la disposició de la ciutadania, com a part de la ferma aposta europea del Consell per a acostar els assumptes europeus i fomentar la participació activa.

Qualsevol ciutadana o ciutadà pot posar-se en contacte amb les oficines a través de diferents mitjans: telefònic, presencial, correu electrònic, pàgina web i xarxes socials.

Durant l'any 2019 ha organitzat i participat en quasi un centenar d'esdeveniments, s'han resolt 1287 consultes, realitzat al voltant de 1900 publicacions d'informacions d'interés en xarxes socials (amb un total de 4000 seguidors) i s'ha col·laborat amb 65 entitats de la Comunitat Valenciana.

Cal destacar, especialment, la creació de la pàgina web dedicada al Brexit en la qual es posa a la disposició de la ciutadania valenciana tota l'actualitat sobre aquest tema, així com la possibilitat de plantejar consultes directes.

Per a seguir totes les novetats (consultar ací) i els comptes d'Instagram, Twitter i Facebook.