Nota de prensa

L'Agència Valenciana del Turisme instal·la nous jocs infantils en 48 platges de la Comunitat

13/11/2017
L"Agència Valenciana del Turisme instal·la nous jocs infantils en 48 platges de la Comunitat

L'Agència Valenciana del Turisme ha adjudicat per un import de 780.000 euros més IVA el subministrament i la instal·lació de tres lots de jocs infantils, prefabricats i desmuntables per a 48 platges valencianes, segons ha publicat aquest dilluns el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

En concret, es tracta de macrojocs i jocs infantils decorats amb motius de la fauna marina mediterrània, que disposaran de nombrosos elements per al gaudi dels més menut. Des de tobogans en espiral, tobogans oberts, ponts amb escalons penjats i amb xarxes d'escalada, fins i tot barres de psicomotricitat, taulers temàtics i bancs, que permetran el joc i la interacció entre els xiquets i fomentaran així el desenvolupament de les seues habilitats socials.

S'ubicaran en 48 platges de la Comunitat Valenciana: 13, a la província de Castelló; 18, a la província de València, i 17, a la d'Alacant. Alguns dels municipis són Benicarló, Peníscola, Alcalà de Xivert, Torreblanca, Orpesa, Benicàssim, Almassora, Moncofa o Xilxes a la província de Castelló, entre altres.

En el litoral valencià s'instal·laran a Sagunt, Puçol, el Puig, la Pobla de Farnals, Alboraia, València, Sueca, el Mareny, Cullera, Tavernes de la Valldigna, Xeraco, Gandia, Daimús, Guardamar, Bellreguard, Miramar, Piles i Oliva.

Per a la província d'Alacant està previst que s'ubiquen a Dénia, Xàbia, Teulada, Calp, Altea, Alfàs del Pi, Benidorm, Finestrat, la Vila Joiosa, el Campello, Alacant, Elx, Santa Pola, Guardamar del Segura, Torrevieja, Orihuela i Pilar de la Horadada.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha explicat que l'esforç que fa l'Agència Valenciana del Turisme per a millorar les platges "contribueix a fer de la Comunitat Valenciana una destinació més competitiva i compromesa amb la satisfacció dels turistes que cada any ens trien com la principal destinació de les seues vacances".

A més, ha volgut ressaltar que "la lluita contra la desestacionalització és un dels nostres grans reptes i iniciatives com aquesta, que doten de valor les nostres platges els 365 dies de l'any, permeten avançar en aquest objectiu", ha afegit Colomer.

Finalment, cal destacar que la instal·lació d'aquests jocs infantils s'uneix així a altres serveis que l'Agència Valenciana del Turisme està instal·lant en les platges de la Comunitat Valenciana dins de la seua estratègia de qualificació del litoral, com per exemple, les recents palmeres tecnològiques com a punt de càrrega per a dispositius electrònics portàtils (mòbils intel·ligents, tauletes tàctils, etc.) en els passejos marítims dels municipis de Peníscola, Benicàssim, Cullera, Gandia, Santa Pola i Torrevieja.

Arxius relacionats