Nota de prensa

La Ciutat de les Arts i les Ciències ven més de 2.400.000 entrades durant l'any 2017, un 13% més que en 2016

12/01/2018
La Ciutat de les Arts i les Ciències ven més de 2.400.000 entrades durant l"any 2017, un 13% més que en 2016

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha venut durant l'any 2017 més de 2.400.000 entrades que suposen un 13% més respecte a l'any 2016. Per edificis, l'Hemisfèric ha venut un 7% més d'entrades, el Museu de les Ciències ha augmentat en un 14% el nombre de visitants, igual que l'Oceanogràfic que també ha registrat un ascens del 14%.

L'Hemisfèric ha oferit, als 354.624 espectadors que l' han visitat, les pel·lícules IMAX, 'El 'Secret de l'Oceà de Jean-Michel Cousteau', 'Viatge a l'espai. Pròxima parada: Mart', 'America Wild. Parcs naturals' o cine digital 3D amb 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric', 'Robinson Crusoe' i la pel·lícula 'U2 3D' que es va emetre durant els mesos d'estiu amb quasi el 100% d'ocupació durant la seua projecció.

En el Museu de les Ciències, durant l'any passat, les exposicions van atraure a 681.555 visitants. Destaquen les mostres 'Els Nostres Dinosaures', 'Spinosaurus. El gegant perdut del Cretaci', 'Paisatges Turístics Valencians. Valuosos, Valorats', 'Tecnorevolució' o 'Una autopista darrere de l'endoll'. Els més menuts també han pogut disfrutar de 'l'Espai dels Xiquets' i de l'experiència 'FRATO'.

L'oferta del Museu es completa, a més dels tallers de 'La Ciència a Escena', amb el 'Teatre de l'Electricitat', el 'Simulador Espacial' o el 'Cub de Projecció Infinita' de l'exposició 'Gravetat Zero', entre altres propostes.

Finalment, un total de 1.405.030 visitants han recorregut les instal·lacions de l'Oceanogràfic que recreen els principals ecosistemes marins del planeta. També, han tingut l'oportunitat de participar en alguna de les activitats complementàries que oferix, com "Les Nits de l'Oceanogràfic" o "L'altre costat de l'aquari", que permet conéixer els llocs que el públic normalment no pot veure com les zones tècnica, de quarantena o de recuperació de tortugues.

Junt amb estos visitants, el públic en general també ha participat en les activitats que oferixen els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències com els 'Caiacs', 'Waterballs' i 'Waterbikes' en el llac de l'Hemisfèric, o l'exposició de lliure accés de l'Umbracle 'El Jardí d'Astronomia' i el Passeig de l'Art de l'Umbracle, on destaca l'exposició 'Interval' de lliure accés, composta per nou escultures de formigó armat i acer de l'artista Ruud Kuijer.

Els exteriors de la Ciutat de les Arts i les Ciències també han acollit l'exposició d'escultures monumentals de Manolo Valdés de la mà de la Fundació Hortensia Herrero i la mostra fotogràfica 'Gènesi' de Sebastião Salgado del programa 'Art en El Carrer' de l'Obra Social La Caixa.

Arxius relacionats