Nota de prensa

Colomer destaca l'enoturisme 'per l'autenticitat i per la seua contribució a l'economia i a l'ocupació'

12/03/2018
Colomer destaca l"enoturisme "per l"autenticitat i per la seua contribució a l"economia i a l"ocupació"

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme (AVT), Francesc Colomer, ha destacat el valor de l'enoturisme per l'"autenticitat i per la seua contribució a l'economia i a l'ocupació".

Per a Colomer "la cultura del vi està lligada al paisatge, a allò que és genuí", al seu parer, és un dels sectors econòmics "més arrelats a la terra, més lleials i més fidels al territori".

El titular de Turisme ha fet aquestes declaracions aquest dilluns a Alacant, durant el lliurament de premis Winecanting que ha tingut lloc en la tercera edició del Saló Professional de Vins d'Alacant DOP, celebrat a les instal·lacions de Casa Mediterrani a la ciutat alacantina.

Durant la intervenció, Francesc Colomer ha qualificat al vi com un "element d'unió i aliança"; per al president de l'AVT "el turisme i l'enologia ens brinda una enorme possibilitat de viure la vida de forma positiva". En aquesta línia, ha atribuït valors com "la tolerància, la felicitat i l'amor" a la indústria del vi, "un sector que comporta narrativa positiva", ha afegit.

III Saló Professional de Vins d'Alacant DOP

Es tracta d'un esdeveniment que ha congregat uns 22 cellers de la denominació d'origen que presenten totes les novetats de l'anyada 2017. S'hi han donat cita nous vins blancs i rosats, vins negres des dels joves fins a noves anyades que eixiran al mercat pròximament.

Aquest esdeveniment ha començat amb el lliurament dels Premis Winecanting 2017 a aquells restaurants que millor promoció fan dels productes de proximitat de la Comunitat Valenciana.

El secretari autonòmic de Turisme ha fet lliurament del segon premi al restaurant de Nou Racó de Monòver. El primer premi s'ha concedit al restaurant La Ereta d'Alacant, i el guardó l'ha recollit Daniel Frías, alumne i professor de la Xarxa de CdT de la Comunitat Valenciana.

Arxius relacionats