Nota de prensa

Colomer lliura 22 distintius Sicted a empreses i serveis públics d'Alacant

12/03/2018

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat els distintius Compromís Qualitat Turística Sicted a 22 empreses i serveis públics de la ciutat d'Alacant.

Francesc Colomer ha participat a l'acte de lliurament de distintius Sicted a Alacant acompanyat per l'alcalde de la localitat, Gabriel Echávarri.

En concret, s'han lliurat 13 nous distintius Compromís Qualitat Turística Sicted a serveis turístics que l'obtenen per primera vegada i a 9 serveis turístics que el renoven.

El titular de Turisme ha ressaltat que "el distintiu Compromís Qualitat Turística és una marca que pretén fer de la qualitat una eina per a millorar la competitivitat del sector turístic a partir de la governança col·laborativa entre les administracions i el sector".

En aquesta línia, ha recordat que el projecte Sicted "és un programa de qualitat que anima la societat i tot l'ecosistema públic i privat per a treballar en la direcció de la qualitat i l'excel·lència".

El responsable de Turisme ha ressaltat l'aposta de la Generalitat per "millorar la qualitat de les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana a través del Sicted, amb l'objectiu de reforçar la seua competitivitat".

Així mateix, ha destacat que "el distintiu Sicted permet a Alacant disposar d'un nivell homogeni de qualitat en destinació, a més de millorar la coordinació entre els establiments d'un mateix sector".

Francesc Colomer ha incidit que actualment la Comunitat Valenciana "és la segona comunitat autònoma en nombre de destinacions participants", al mateix temps que ha ressaltat que "hem crescut més que ningú i la perspectiva de saber que estem creixent en Sicted és una molt bona notícia per a la qualitat dels nostres serveis".

Finalment, Colomer ha manifestat el compromís de l'Agència Valenciana del Turisme perquè aquest projecte continue sent un èxit a Alacant, i ha recordat als diferents sectors privats que "la seua implicació en el projecte és bàsica per al seu creixement en el futur".