Nota de prensa

L'Hemisfèric continua amb entrades a 5 euros per a celebrar el seu XX aniversari

12/05/2018
L

L'Hemisfèric continua amb la promoció d'entrades a 5 euros fins al 30 de juny amb motiu del seu XX aniversari. En la seua programació, destaca la nova pel·lícula 'Dream Big' que explora algunes de les meravelles de l'enginyeria.

'El Secret de Jean-Michel Cousteau', 'Viatge a l'espai. Pròxima parada: Mart', 'Amèrica Wild. Parcs naturals' o cine digital 3D amb 'Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D' i 'Robinson Crusoe 3D' completen l'oferta.

Des de la Gran Muralla Xina i els edificis més alts del món fins a robots subaquàtics, cotxes solars o ciutats intel·ligents, 'Dream Big' narra una sèrie d'inspiradores històries per a ensenyar un món ocult darrere dels invents i estructures de tot el món.

'Viaje a l'espai. Pròxima parada Mart' és un documental sobre les missions més importants desenrotllades gràcies a l'evolució de la tecnologia aeroespacial i que permetran en un futur arribar a a aterrar a Mart. L'oferta infantil destaca amb 'Robinson Crusoe', pel·lícula realitzada per nWave Pictures i està qualificada com apta per a tots els públics amb el distintiu especialment recomanada per a la infància.

Arxius relacionats