Nota de prensa

Turisme promociona l'oferta de negocis de la Comunitat a Frankfurt

14/05/2018

L'Agència Valenciana de Turisme promociona l'oferta de turisme de negocis de la Comunitat en la fira IMEX Frankfurt, un certamen especialitzat en l'oferta MICE (meetings, incentives, conferences and exhibitions), que se celebra del 15 al 17 de maig i que està considerada com una de les fires més importants d'Europa d'aquest producte.

En aquest certamen es donen cita els principals proveïdors de la indústria de reunions d'Europa i el món. Es tracta d'una fira d'agenda, cites prèvies i contactes, intercanvi de targetes i posteriors converses, ja que pel que fa als congressos, aquests solen planificar-se amb anys d'antelació i a través de la preparació de candidatures de destinació.

Per a això, l'Agència disposarà d'una zona de reunions dins de l'estand de Turespaña, que agruparà unes 30 empreses i destinacions de la Comunitat, que inclouen hotels de València, Alacant i Benidorm; empreses especialitzades en aquest tipus de serveis; entitats com els Convention Bureaux d'Alacant, Benidorm, Elx, Costa Blanca o València; associacions com València Premium, o entitats i organismes com el Palau de Congressos de València, el Palau de les Arts o Fira de València.

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que l'assistència a aquesta fira "forma part de l'estratègia de promoció de producte de l'Agència Valenciana del Turisme amb especial insistència en el producte MICE".

Francesc Colomer ha assenyalat que "es tracta d'una actuació que s'emmarca dins de l'estratègia de promoció del turisme MICE que l'Agència està duent a terme durant 2018".

En aquesta línia, ha explicat que enguany "participarem en alguns dels fòrums, fires i esdeveniments més destacats d'aquest producte turístic, com és l'assistència a aquesta fira IMEX a Frankfurt, el Meetings & Incentives Forum Spring, que es van celebrar al passat mes a Portugal; el fòrum M&I Summer, que se celebrarà al juny a Dubrovnik, o la fira IBTM World, que tindrà lloc el pròxim mes de novembre a Barcelona, i en la qual la Comunitat Valenciana disposarà per primera vegada d'un espai expositiu propi".

El responsable de Turisme ha ressaltat que "el turisme MICE permet reforçar la desestacionalització del sector turístic, ja que aquests tipus d'esdeveniments es duen a terme durant tot l'any, especialment a la primavera i la tardor", i ha afegit que "a més, contribueix a incrementar la despesa mitjana per turista, dos dels objectius fonamentals de la política turística que desenvolupem en la Generalitat".

Cal ressaltar que l'increment de rutes directes entre els aeroports de la Comunitat, i nombrosos aeroports de tota Europa, la capacitat i varietat de l'oferta d'allotjament, la diversitat de l'oferta gastronòmica i d'oci, o les característiques climàtiques són alguns dels atractius per a aquest tipus de turisme, que continua incrementant la seua presència a la Comunitat.