Logo Generalitat


Francesc Colomer destaca el 'saber i el sabor' d'un territori per al seu posicionament turístic

  • Advoca per donar suport a iniciatives i esdeveniments singulars que donen valor a l'autenticitat de la destinació
  • El secretari autonòmic de Turisme i el secretari autonòmic d'Agricultura han assistit a la II Mostra Internacional de Vins Singulars i de Poble a Jesús Pobre (Dénia)

(11/06/2018) El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha destacat aquest dilluns "el saber i el sabor" d'un territori com els atributs fonamentals per a la reconstrucció d'una marca turística i el seu posicionament a escala global.

Colomer ha fet aquestes declaracions durant la seua assistència a la II Mostra Internacional de Vins Singulars i de Poble a Jesús Pobre (Dénia), un certamen que durant tres dies acull, al Riurau del Senyoret, bodegues singulars de la Comunitat Valenciana i de tot el món.

Aquesta edició, celebrada del 9 a l'11 de juny, alberga una àmplia representació de bodeguers valencians, així com de Castella-la Manxa, Àlaba i Catalunya en l'àmbit nacional, i d'Austràlia, Nova Zelanda i França a escala internacional.

En aquest context, el titular de Turisme ha volgut reconéixer "l'esforç" de tots els productors, bodeguers i professionals del sector de l'hostaleria presents en aquest certamen, pel seu treball diari i per "haver sabut donar una lliçó d'història i de cultura de gran dimensió turística".

Així mateix, Colomer ha recordat el projecte internacional de Dénia, Ciutat Creativa de la UNESCO, projecte al qual ha donat suport l'Agència Valenciana del Turisme i que permetrà destacar ramificacions territorials (com la de Jesús Pobre) com "una expressió d'excel·lència", ha ressaltat.


Durant la visita institucional d'aquest dilluns, també hi ha assistit el secretari autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez, que ha volgut destacar el món del vi i del raïm com "el gran aliat del territori i de la lluita contra el despoblament rural".

Per a Rodríguez "aquesta iniciativa arreplega la necessitat de donar valor a l'activitat al territori", al mateix temps que ha reafirmat el suport del Govern Valencià a projectes tan singulars en zones rurals de la Comunitat Valenciana com la celebració d'aquesta mostra.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat