Logo Generalitat


Colomer ressalta l'aposta de Turisme per impulsar la innovació i les tecnologies turístiques

  • El secretari autonòmic de Turisme ha assistit a la presentació de l'Agrupació Innovadora de les Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana

(04/12/2018) El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha recalcat "l'aposta de la Generalitat per impulsar, en col·laboració amb el sector, la gestió intel·ligent perquè el turisme estiga a l'abast de tots i siga més sostenible, qualificat, atractiu i inclusiu".

Francesc Colomer ha fet aquestes declaracions en la presentació de l'Agrupació Innovadora de les Destinacions Turístiques Intel·ligents de la Comunitat Valenciana (ADESTIC), que s'ha celebrat a la Cambra de Comerç de València.

Colomer ha ressaltat la importància de "celebrar aquestes sessions per a estendre el creixement de la cultura i la innovació per tot el territori de la Comunitat Valenciana".

Així mateix, ha assenyalat que "el turisme no és una economia residual ni transitòria, estem dins del tren de l'economia i el coneixement, i el futur exigeix assumir la responsabilitat de liderar la revolució tecnològica amb noves eines que cada vegada ocupen un espai més gran en l'estratègia turística".

El responsable de Turisme ha explicat que "es tracta de construir un ecosistema públic privat en què entre el món real de l'empresa, amb espais d'oportunitat i de serveis", i ha afegit que, una vegada fet això, "hem d'identificar l'espai d'intersecció en què tots coincidim per a continuar avançant".

Colomer ha recordat que el passat mes d'octubre va subscriure un conveni entre Turisme Comunitat Valenciana i ADESTIC per a desenvolupar projectes per a la innovació de les empreses turístiques de la Comunitat Valenciana.

En aquesta línia, ha recordat que "el conveni, dotat amb 50.000 euros, respon al compromís de la Generalitat per convertir la Comunitat Valenciana en referent en matèria d'innovació, coneixement i intel·ligència empresarial en turisme, a través de la cooperació publicoprivada".


Pàgina web: http://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat