Logo Generalitat


L'AVI i el Cercle Empresarial d'Elx i Comarca col·laboraran per a impulsar projectes d'innovació per a les empreses del Baix Vinalopó

  • L'organització empresarial es compromet a actuar com a enllaç entre el teixit productiu de la comarca i la mateixa Agència
  • Les dues institucions concretaran en les pròximes setmanes el desenvolupament d'accions conjuntes de col·laboració que fomenten la innovació

(05/12/2018) L'Agència Valenciana de la Innovació (AVI) ha mantingut aquest dimecres una reunió de treball amb el Cercle Empresarial d'Elx i Comarca (CEDELCO) per a establir vies de col·laboració que permeten impulsar la innovació entre les empreses del Baix Vinalopó, un dels principals centres econòmics i industrials de la Comunitat Valenciana.

L'organització empresarial que presideix Joaquín Pérez s'ha compromés a actuar com a nexe d'unió entre el teixit productiu d'aquesta comarca i la mateixa Agència, a fi de promoure el desenvolupament de projectes d'innovació en què col·laboren centres d'investigació, instituts tecnològics i empreses.

CEDELCO ha mostrat interés a participar en els diàlegs tecnològics de l'AVI a fi que els seus associats puguen treballar de la mà de la comunitat científica i tecnològica en la cerca de solucions als seus principals reptes empresarials.

Així mateix, l'associació també s'ha interessat pels agents d'innovació, una figura concebuda per l'Agència per a connectar les necessitats del teixit productiu amb els resultats de les investigacions que es duen a terme a les universitats i centres d'investigació de la Comunitat.

"Des de CEDELCO col·laborarem molt estretament amb l'AVI, perquè les empreses sense innovació no poden créixer", ha subratllat el seu president al final de la trobada.

L'objectiu, segons el vicepresident executiu de l'Agència, Andrés García Reche, és cooperar amb el Cercle Empresarial d'Elx i Comarca per a "propiciar una nova onada d'innovacions al Baix Vinalopó mitjançant la incorporació de dosis més grans de coneixement científic".

A més del president de CEDELCO, en la trobada han participat una dotzena d'empresaris associats, entre ells el vicepresident Joaquín Garrido, el seu secretari, Antonio Gonzálvez, i la directora d'aquesta organització empresarial, Beatriz Serrano. Per part de l'AVI hi han assistit Andrés García Reche i la secretària general, Olivia Estrella.


Pàgina web: http://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat