Logo Generalitat


Colomer destaca 'l'encert de centrar el Congrés Turisme Universitat-Empresa en la cerca del valor humanista del turisme'

  • El secretari autonòmic ha participat en la inauguració del XXII Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa, que acull la Universitat Jaume I de Castelló

(22/05/2019) - El secretari autonòmic ha participat en la inauguració del XXII Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa, que acull la Universitat Jaume I de Castelló


El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la inauguració del XXII Congrés Internacional de Turisme Universitat-Empresa, que acull la Universitat Jaume I de Castelló i que té com a lema 'Turisme eres tu: el valor de les persones'.

En la inauguració han participat la rectora de l'UJI, Eva Alcón, el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, i el director del congrés, Rafael Lapiedra.

Francesc Colomer ha destacat "l'encert de centrar aquest congrés en les persones, en la cerca del valor humanista del turisme".

Colomer ha explicat que "hem de situar l'ésser humà en el centre en un moment com el que vivim" i ha afegit que "ha de servir-nos de mètrica per a valorar i situar-nos en el món".

En aquesta línia, ha recordat que "la nova Llei de turisme, oci i hospitalitat situa en el centre també la condició humana, com també ho hem fet amb l'adaptació del Codi Ètic Mundial del Turisme, i amb el reforç de l'hospitalitat com un valor fonamental per a la transformació del model".

Per a Colomer, "en l'era de la robotització i el 'Big Data', hem de conéixer millor les aspiracions i les necessitats del client, de l'ésser humà, i traslladar la nostra oferta amb els nostres valors".

El secretari autonòmic ha ressaltat que "la clau per a millorar la competitivitat de la destinació Comunitat Valenciana està estretament lligada amb la intel·ligència turística i la gestió responsable i sostenible per part de tots els agents turístics, tant en clau territori, com en empresa i mercat turístic".

Així mateix, Francesc Colomer ha incidit en el fet que "la competitivitat que volem per a les nostres empreses va lligada íntimament al valor que aporten les persones que hi treballen, així, el lema d'enguany, 'Turisme eres tu: el valor de les persones', posa de manifest com el bon tracte dispensat influeix en la satisfacció respecte a l'oferta turística, fidelitza el turista i contribueix al fet que recomane la Comunitat Valenciana, per la qual cosa repercuteix i beneficia tota la societat".

Finalment, Colomer ha ressaltat que "aquests valors els inspira aquest Congrés, com els inspirava Diego López Olivares".


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat