Logo Generalitat


L'Hemisfèric acull durant les nits d'estiu 'Les Nocturnes'

  • Sessions de planetari en directe per a gaudir del cel i la música de l'1 de juliol al 8 de setembre, els dijous i dissabtes

(13/08/2019) - Sessions de planetari en directe per a gaudir del cel i la música de l'1 de juliol al 8 de setembre, els dijous i dissabtes


'Les Nocturnes' d'estiu de l'Hemisfèric t'ofereixen l'oportunitat de descobrir el cel nocturn estival. El públic pot apuntar-se al cosmos de la mà d'un planetarista, coneix les constel·lacions més representatives d'aquesta època de l'any i identifica les estreles més brillants.

Nebuloses, cúmuls estel·lars i restes d'estreles moribundes es revelen de manera espectacular gràcies al sistema de projecció de l'Hemisfèric. A més, els espectadors exploren Saturn, sobrevolen els anells més famosos de l'univers, contemplen algunes de les llunes més estranyes del sistema solar o viatgen als confins de l'univers per a descobrir una visió colpidora de l'incommensurable.

De l'1 de juliol al 8 de setembre, tots els dijous a les 21.00 hores (excepte el 18 de juliol) i dissabtes a les 22.00 hores. El preu per sessió dijous i dissabte és de 8 euros adult i 6,20 euros xiquet. La sessió de 'Les Nocturnes' a l'Hemisfèric està recomanada per a majors de 8 anys.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat