Logo Generalitat


El director general de Turisme analitza amb l'alcalde de Benidorm els principals temes turístics que afecten les dues institucions

  • Herick Campos destaca la importància del fet que aquesta primera reunió institucional haja tingut lloc a Benidorm

(14/08/2019) - Herick Campos destaca la importància del fet que aquesta primera reunió institucional haja tingut lloc a Benidorm


El director general de Turisme, Herick Campos, ha mantingut una reunió amb l'alcalde d'aquesta localitat, Toni Pérez, en la qual ha analitzat els principals temes turístics que afecten les dues institucions.

El Brexit, la taxa turística, la persecució de l'allotjament no reglat, la construcció del nou CdT o la compensació als municipis turístics per la càrrega de serveis extra que suporten són algunes de les qüestions abordades en aquesta primera reunió institucional, que ha tingut lloc a l'Ajuntament benidormer.

L'objectiu, en paraules del director general, ha sigut la posada en comú de les principals línies d'actuació en matèria turística. Campos ha destacat, a més, la importància que aquesta primera trobada s'haja celebrat a Benidorm, "la capital turística de la Comunitat Valenciana".


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat