Logo Generalitat


L'Hemisfèric ofereix una nova sessió de 'Les nocturnes d'hivern'

  • Més de 1.500 espectadors i espectadores han gaudit del planetari en directe des del mes de desembre passat
  • Tots els dissabtes fins al 14 de març a les 20.00 hores

(13/02/2020) - Més de 1.500 espectadors i espectadores han gaudit del planetari en directe des del mes de desembre passat
- Tots els dissabtes fins al 14 de març a les 20.00 horesMés de 1.500 espectadors i espectadores han gaudit del planetari en directe 'Les nocturnes d'hivern' des que es va iniciar el mes de desembre passat a l'Hemisfèric. Aquest dissabte, a partir de les 20.00 hores, s'ha programat una nova sessió de l'espectacle de divulgació astronòmica amb música original de David Vázquez.

Guiat per la narració en directe d'un planetarista, el públic contempla llocs sorprenents del cel hivernal: en la constel·lació d'Orió se submergeix en algunes de les nebuloses més brillants, en Canis Major descobreix agrupacions estel·lars formades per centenars de components i en Ursa Major assisteix a la majestuosa dansa còsmica que protagonitzen Mizar i Alcor.

Durant la sessió es compten històries mitològiques, com naixen, evolucionen i moren les estreles i els planetes més estranys, alguns d'aquests tan sorprenents que fins fa poc es creia impossible que hi existiren. Fins al 14 de març de 2020, tots els dissabtes a les 20.00 hores a la sala de projeccions de l'Hemisfèric.

A més, coincidint amb la celebració de Sant Valentí, els seguidors d'Instagram de @ciudadartesciencias poden participar, fins divendres, 14 de febrer a les 13.00 hores, en el sorteig de dues entrades per a la sessió del dissabte a les 20.00 hores de 'Les nocturnes'.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat