Logo Generalitat


El Consell col·labora amb la Universitat d'Alacant per a potenciar el producte gastronòmic durant 2020

  • El Ple del Consell autoritza Turisme Comunitat Valenciana a subscriure un conveni amb la Universitat d'Alacant

(31/07/2020) - El Ple del Consell autoritza Turisme Comunitat Valenciana a subscriure un conveni amb la Universitat d'Alacant


El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Universitat d'Alacant per a la potenciació, durant 2020, del producte gastronòmic i la creativitat i l'anàlisi científica d'aquest.

Mitjançant aquest conveni, es potenciarà el producte gastronòmic a través d'accions d'investigació, transferència del coneixement, divulgació científica, formació i recopilació de dades i continguts en matèria de gastronomia i producte turístic gastronòmic de la Comunitat Valenciana.

Turisme Comunitat Valenciana col·laborarà econòmicament amb 50.000 euros per a dur a terme diverses actuacions, com ara la contribució, dins de la Xarxa Gastroturística de la Comunitat Valenciana i la seua marca l'Exquisit Mediterrani, a l'excel·lència del turisme gastronòmic i l'atractiu d'aquest en el mercat turístic.

Així mateix, a través d'aquest conveni es durà a terme la participació en jornades tècniques, meses de treball, seminaris, congressos científics, estudis i investigacions per a promoure el producte gastronòmic de la Comunitat Valenciana.

Turisme Comunitat valenciana, en compliment del que estableix el 'Llibre blanc per a una nova estratègia turística de la Comunitat Valenciana', promourà el desenvolupament de projectes d'investigació en el sector turístic en coordinació amb les universitats públiques valencianes, i amb aquesta finalitat es promou la subscripció d'aquest conveni.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat