Logo Generalitat


El Consell impulsa el Pla de dinamització i governança turística de la Mancomunitat Foia de Bunyol-Chiva

  • El Pla està dotat per a enguany, 2020, amb 300.000 euros

(31/07/2020) - El Pla està dotat per a enguany, 2020, amb 300.000 euros s


El Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de València i la Mancomunitat Intermunicipal Foia de Bunyol-Chiva per a desenvolupar, en 2020, el Pla de dinamització i governança turística d'aquesta comarca.

L'import total màxim de cost d'execució de les actuacions que cal desenvolupar mitjançant aquest conveni ascendeix a 300.000 euros, que seran finançats per les administracions a tres parts iguals. És a dir, la Mancomunitat Foia de Bunyol-Chiva contribuirà amb 100.000 euros; el Patronat Provincial de Turisme de València també aportarà 100.000 euros i Turisme Comunitat Valenciana subvencionarà l'acord amb un terç del total, 100.000 euros.

Mitjançant aquest conveni, la Mancomunitat es responsabilitza de coordinar la col·laboració entre ajuntaments i realitzar els projectes i les obres que milloren la qualitat dels serveis turístics del territori; la millora del medi urbà i natural; l'ampliació i la millora dels espais d'ús públic; l'augment, la diversificació i la millora de l'oferta complementària; la valoració dels recursos turístics; la creació de nous productes, així com la sensibilització i la implicació de la població i els agents locals en una cultura de qualitat.

Els plans de dinamització i governança turística de la Comunitat Valenciana es configuren com una iniciativa de la Generalitat, instrumentada a través de la formalització de convenis entre Turisme Comunitat Valenciana, les diputacions provincials i altres administracions públiques i ens privats.

Aquesta iniciativa està destinada a la innovació, la modernització, el foment i la consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l'oferta, atenent, fonamentalment, criteris de millora de la competitivitat, la sostenibilitat i el reequilibri socioterritorial.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat