Logo Generalitat


La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta a la tardor 'Play. Ciència i música', el 'Teatre de la Ciència' i l'estrena IMAX 'Amazon Adventure'

  • L'exposició 'Play. Ciència i música' convida a tocar la música i el nou 'Teatre de la ciència' celebrarà espectacles científics
  • L'Oceanogràfic exhibeix la pel·lícula de la BBC 'Sharks' i l'exposició 'SOS Taurons'

(12/09/2020) - L'exposició 'Play. Ciència i música' convida a tocar la música i el nou 'Teatre de la ciència' celebrarà espectacles científics
- L'Oceanogràfic exhibeix la pel·lícula de la BBC 'Sharks' i l'exposició 'SOS Taurons'La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta per a aquesta tardor una oferta renovada amb l'exposició interactiva 'Play. Ciència i música' al Museu de les Ciències, l'estrena IMAX 'Amazon Adventure' a l'Hemisfèric, a l'Oceanogràfic el film de la BBC 'Sharks' i l'exposició 'SOS Taurons'.

L'exposició 'Play. Ciència i música' està produïda pel Parc de les Ciències de Granada en col·laboració amb el Museu Interactiu de la Música de Màlaga (MIMMA). La mostra aborda les relacions entre les arts i les ciències i ensenya qüestions de física, biologia o matemàtiques a través de la música, alhora que explica la música a través de diferents disciplines científiques.

Veure les cordes vocals en acció, marcar el tempo d'una orquestra, compondre i interpretar amb diferents instruments de corda i percussió o una arpa virtual, són algunes de les propostes de l'exposició que té, a més, la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia - Ministeri de Ciència i Innovació.

Teatre de la Ciència

Entre les novetats de tardor destaca el 'Teatre de la Ciència', ubicat també a la primera planta del museu, un espai en què es duran a terme espectacles científics i es divulgaran conceptes, tècniques i processos que deriven del coneixement de la ciència i la tecnologia.

Nova aventura IMAX

A partir de l'1 d'octubre, l'Hemisfèric presenta entre les seues novetats de tardor la pel·lícula IMAX 'Amazon Adventure'.
Aquesta producció conta l'èpica història de l'explorador Henry Bates en la seua expedició a través de l'Amazones que li va permetre realitzar contribucions crucials per a la biologia. Va identificar 8.000 espècies noves i, el més important, va demostrar el procés d'aparició d'una nova espècie, a la qual cosa Charles Darwin va anomenar la "bella prova" de la seua llavors controvertida teoria de la selecció natural.

La cara i la creu dels taurons

Aquesta tardor, l'Oceanogràfic conclou la seua campanya de taurons amb la celebració de l'aniversari de la pel·lícula 'Jaws' amb la presentació de la pel·lícula 'Shark' en 4D realitzada per la BBC i l'exposició 'SOS Taurons' amb fotografies d'Edgar Becerril, que reflecteix com s'ha convertit l'home en el principal depredador d'aquests animals.

'Laminària. El bosc del fred' és l'única àrea expositiva de l'Oceanogràfic que conté animals com la foca comuna, cavalles o frarets, entre els quals es produeix una interactuació dinàmica, i mostra l'espectacular alga que suposa un autèntic refugi per a la biodiversitat.

Un gran avanç de naturalesa biològica és la posada en marxa del Reservori Genètic del Mar Menor, en què es poden contemplar el cavallet de mar, l'agulla de riu, el xanguet o el gobi de marbre.


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat