Logo Generalitat


Such: 'Els pressupostos per a 2021 destinen 154 milions d'euros per al Baix Segura, fet que reitera el compromís de la Generalitat amb la comarca'

  • El director d'Administració local ha visitat actuacions executades per a millorar el patrimoni cultural a la comarca
  • Fins ara s'hi ha invertit 1,5 milions d'euros

(19/11/2020) - El director d'Administració local ha visitat actuacions executades per a millorar el patrimoni cultural a la comarca
- Fins ara s'hi ha invertit 1,5 milions d'eurosEl director general d'Administració local, Antoni Such, ha assegurat que "els pressupostos de la Generalitat per a 2021 inclouen una partida de 154 milions d'euros per al Baix Segura, fet que reitera el compromís del Consell amb la comarca".

Such, que ha visitat les actuacions executades a Rojales, Algorfa i Orihuela, ha destacat "la importància de recuperar el patrimoni cultural del Baix Segura com a motor de desenvolupament".

Pel que fa a això, el director d'Administració local ha indicat que la inversió efectuada fins ara a la comarca ascendeix a 1.500.000 euros, amb càrrec al Programa operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea gestionat per la Generalitat.

"És satisfactori comprovar que els treballs s'han dut a terme i s'ha culminat la valoració d'elements tan significatius per als diferents municipis", ha assenyalat Such, que ha recordat que, a més de les actuacions a Rojales, Algorfa i Orihuela, el Programa operatiu FEDER ha permés fer obres a Almoradí i Guardamar del Segura.

Such ha assegurat que s'ha conclòs una etapa, "però se n'obri una altra de nova perquè la pròxima convocatòria permetrà que els municipis continuen aprofitant aquests fons per a recuperar el seu patrimoni".

En aquest sentit, el director general d'Administració local ha posat l'accent en el compromís de l'Administració autonòmica amb el Baix Segura, ja que "cap administració anterior havia mostrat una sensibilitat amb aquesta comarca similar a la del president de la Generalitat, Ximo Puig", per a qui el Baix Segura "és una prioritat i així ho posen de manifest els pròxims pressupostos".


Pàgina web: https://www.gva.es

Inici | Mapa Web | Accessibilitat