Nota de prensa

Les seus de la Presidència de la Generalitat obrin aquesta setmana les seues portes amb motiu del Dia d'Europa

10/05/2016
Les seus de la Presidència de la Generalitat obrin aquesta setmana les seues portes amb motiu del Dia d"Europa

La Generalitat celebra el Dia d'Europa obrint les portes de les seues distintes seus a la ciutadania. Des d'aquest dimarts i fins a divendres que ve 13 de maig quedaran oberts al públic tant el Palau de la Generalitat (València), com la Casa dels Caragols (Castelló) i la Casa de les Bruixes (Alacant).

Així, durant aquests dies podrà visitar-se l'exposició 'Refugi il·lustrat. Entre el taut i la maleta', de l'Associació Professional d'Il·lustradors de València (APIV), que reuneix un conjunt de dibuixos i il·lustracions en favor dels refugiats i que denúncia el drama que pateixen aquestes persones i la crisi migratòria i humanitària a què s'enfronta la Unió Europea.

El dilluns, dia oficial de celebració, els més menuts ja van poder gaudir d'un contacontes en anglés i valencià, també en cada un d'aquests tres emblemàtics edificis.

El Dia d'Europa celebra cada 9 de maig la pau i la unitat del continent. La data és l'aniversari de la històrica declaració de Schuman, un discurs pronunciat a París en 1950 en el que el ministre francés d'Assumptes Exteriors va exposar la seua idea d'una nova forma de cooperació política que fera impensable un conflicte bèl·lic entre les nacions europees.

- Palau de la Generalitat (Carrer dels Cavallers, 2): 10 - 20 h.
- Casa dels Caragols (Carrer Major, 78): 10 - 20 h.
- Casa de les Bruixes (Avinguda Dr. Gadea, 10): 17 - 19 h.

Arxius relacionats