Nota de prensa

Turisme promociona l'oferta de cicloturisme de la Comunitat en el certamen Argus Bike Festival a Viena

14/04/2018

L'Agència Valenciana del Turisme promociona l'oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana en el certamen Argus Bike Festival, que se celebra durant aquest cap de setmana a la plaça de l'Ajuntament de Viena (Wien Rathausplatz).

L'horari del festival és de 9.00 a 18.00 hores, tant el dissabte com el diumenge, i és d'entrada lliure. Aquest festival és reconegut perquè és el més important del país i un dels més grans d'Europa en aquest àmbit.

El secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que l'assistència a aquest festival "es presenta com una molt bona oportunitat per a promocionar l'oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana".

Colomer ha ressaltat que "durant els dos dies del certamen s'espera l'assistència de més de 100.000 persones, la qual cosa el converteix en un esdeveniment amb un gran poder de convocatòria".


L'objectiu de l'Agència Valenciana del Turisme en el festival és dinamitzar, publicitar, donar a conéixer i difondre l'oferta destinada al cicloturisme de la Comunitat Valenciana entre els assistents.

L'Agència Valenciana del Turisme participa en l'Argus Bike Festival junt amb Benidorm a l'estand de Turespaña, on també participaran les destinacions Galícia, Formentera i Menorca.

Cal ressaltar que, durant el festival, al mostrador de l'Agència Valenciana del Turisme també es repartirà material professional de les marques Costa Blanca i Alacant City & Beach.

L'assistència a aquest certamen suposa un reforç de la promoció de la Comunitat Valenciana a Centreeuropa, a causa de l'interés que mostra aquest públic per aquest tipus d'activitats i recursos.

En aquest sentit, Francesc Colomer ha ressaltat la importància d'assistir a aquest tipus de certàmens turístics especialitzats en cicloturisme "per a mostrar la nostra àmplia oferta turística".

Així, ha declarat que "l'objectiu és incrementar el nombre de visitants procedents del centre d'Europa, mostrant la varietat de productes turístics de la nostra destinació, a fi de desestacionalitzar la nostra oferta".

En aquest context, el secretari autonòmic ha explicat que durant 2018 "participarem en 27 certàmens especialitzats en productes turístics i 4 d'aquests estan dedicats al cicloturisme".

Així mateix, ha recordat que "el seu departament continuarà treballant enguany en Creaturisme, l'estratègia impulsada per la Generalitat per a crear i desenvolupar productes turístics i que es promocionarà en totes les fires".