Nota de prensa

El Museu dels Ciències augmenta a l'estiu l'oferta de tallers de 'Ciència a Escena', el Teatre de l'Electricitat i l'Estudi de TV

09/08/2018
El Museu dels Ciències augmenta a l"estiu l"oferta de tallers de "Ciència a Escena", el Teatre de l"Electricitat i l"Estudi de TV

Els tallers científics i activitats del Museu de les Ciències amplien nombre de sessions durant este mes d'agost. Participar en estos experiments i assistir a les demostracions complementen la visita a les exposicions del Museu de les Ciències a l'oferir una experiència directa amb la ciència.

El Museu de les Ciències està obert des de les 10 hores fins a les 21 hores fins al 9 de setembre. L'oferta dels tallers d'animació de la 'Ciència a escena' comença a les 11.30 amb 'Màgia Química'. 'Científic per un dia' (a les 12.30 h i a les 18 hores), 'Fred, fred' a les 16 hores, 'Horror al buit' a les 17 hores i 'Aluzina' a les 19.30 hores, ensenyen als visitants del Museu una manera enginyosa i dinàmica de submergir-se en el món de la ciència amb experiments en directe.

Una altra de les opcions és l'Estudi de TV que es realitza tots els dies a les 13.30 hores i on els participants aprenen com es grava un programa de televisió. Tant els tallers de 'Ciència a Escena' com l'Estudi de TV té una tarifa de 3,5 euros per persona i no cal comprar l'entrada al Museu de les Ciències.

Dins de la zona expositiva del Museu i inclosa en l'entrada general, els visitants poden assistir a les sessions del Teatre de l'Electricitat (sessions cada hora des de 11.30 hores a 13.30 hores i de 16 hores a 20 hores ), l'Espai del Xiquets (sessions de 11 hores a 13 hores i de 15 hores a 20 hores) i el mòdul interactiu 'Missió a Mart 3D' de la nova exposició 'Mart. La conquista d'un Somni', amb sessions tot el dia que comencen a partir de les 11.00 hores fins a les 13.30 hores i de les 16.00 hores fins a les 20.00 hores. Un altre dels espais destacats és la zona lúdica on els xiquets pot construir les seues pròpies creacions LEGO® en l'exposició 'Travelling Bricks'.

Arxius relacionats