Nota de prensa

El Consell col·labora amb l'Ajuntament de Monòver per a l'adequació i la posada en funcionament de la Tourist Info

14/09/2018

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Monòver per a l'adequació i la posada en funcionament de Tourist Info Monòver.

Aquesta oficina quedarà integrada en la Xarxa Tourist Info de la Generalitat i prestarà servei d'informació i d'acollida al turista sobre el municipi de Monòver, i també del conjunt de destinacions, recursos i productes turístics de la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana col·laborarà amb l'Ajuntament de Monòver amb la quantitat màxima de 6.500 euros per a la decoració íntegra de l'oficina pel que fa a la imatge, la retolació, la cartelleria, els suports de material informatiu, el material de promoció i la infraestructura informàtica.

Per la seua banda, l'Ajuntament de Monòver, com que s'ha integrat en la Xarxa Tourist Info, es compromet a disposar d'unes instal·lacions que reunisquen les condicions necessàries per al funcionament adequat del servei, a aportar el personal informador turístic per a la prestació del servei d'informació al turista, a participar en els objectius de qualitat de la Xarxa Tourist Info, i també en els sistemes d'arreplega i d'intercanvi d'informació estadística, estudis o avaluació del servei.

La Xarxa Tourist Info

La Xarxa Tourist Info, que coordina la Generalitat a través de Turisme Comunitat Valenciana, s'ha convertit en un punt de referència fonamental per al turista, especialment durant els períodes de més afluència.

La Generalitat treballa conjuntament amb les entitats locals en la modernització de les oficines i en l'impuls de nous serveis que acosten la Xarxa Tourist Info a les exigències de la informació turística del s.XXI.

La Xarxa Tourist Info de Turisme Comunitat Valencià té actualment més de 200 oficines d'informació turística i d'acollida al client que, sota una mateixa imatge i criteris de qualitat homogenis, presten servei d'atenció i d'acollida al turista al llarg de tot el territori autonòmic.