Nota de prensa

L'Observatori de Seguretat de la Comunitat Valenciana es reuneix per primera vegada després de l'aprovació de la Llei de coordinació de policies localsLocales

05/12/2018
L"Observatori de Seguretat de la Comunitat Valenciana es reuneix per primera vegada després de l"aprovació de la Llei de coordinació de policies l...

L'Observatori de Seguretat de la Comunitat Valenciana, presidit pel director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, ha mantingut la primera reunió després de l'aprovació de la Llei de coordinació de policies locals de la Comunitat Valenciana.

La creació d'aquest òrgan queda regulada en l'esmentada Llei 17/2017, de 13 de desembre, de la Generalitat, i entre les funcions que té està la d'analitzar, estudiar, informar i formular conclusions i recomanacions que tendeixen a millorar els indicadors en matèria de seguretat a la Comunitat Valenciana.

En el transcurs de la reunió s'ha informat sobre l'adjudicació d'una enquesta de seguretat a la Comunitat Valenciana i els diversos projectes normatius en matèria de seguretat tramitats enguany per l'Agència.

Arxius relacionats