Nota de prensa

Colomer subratlla que des de Turisme 'hem refermat una aliança molt sòlida amb les cambres de comerç durant aquesta legislatura'

09/01/2019
Colomer subratlla que des de Turisme "hem refermat una aliança molt sòlida amb les cambres de comerç durant aquesta legislatura"

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat que, durant aquesta legislatura "hem refermat una aliança molt sòlida en matèria de turisme amb les cambres de comerç de la Comunitat Valenciana".

Així ho ha manifestat Francesc Colomer en la comissió de Turisme de la Cambra d'Alacant, que ha tingut lloc a l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques de Benidorm.

Colomer ha ressaltat que, des de Turisme, "hem impulsat junt amb les cambres de comerç tres programes, com ara el "Sicted", que és fonamental per a apostar per una competitivitat de qualitat certificada; el nou programa d'acceleració d'empreses "Accetur", a més dels programes d'internacionalització i accions de reposicionament en els mercats".

El titular de Turisme Comunitat Valenciana ha ressaltat la importància del fet que "la Cambra de Comerç d'Alacant reforce la vocació turística en el relat empresarial d'Alacant".

A més, ha insistit en el fet que "les cambres són considerades com un ens fonamental en la política turística i en la Llei de turisme, oci i hospitalitat".

Per la seua banda, la presidenta de la Comissió de Turisme de la Cambra d'Alacant, Gema Amor, ha ressaltat les línies de treball de la Comissió com ara "impulsar les aliances amb les associacions empresarials, amb les institucions i amb la Universitat".

La Comissió que s'ha constituït farà reunions itinerants per la província i tindrà dues vicepresidències, la primera l'ocuparà Nuria Montes i la segona Miguel Navarro.

Arxius relacionats