Nota de prensa

Turisme col·labora amb la nova Federació d'Enoturisme de la Comunitat en la promoció d'aquest producte gastronòmic

09/01/2019
Turisme col·labora amb la nova Federació d"Enoturisme de la Comunitat en la promoció d"aquest producte gastronòmic

El director general de Turisme, Josep Gisbert, ha participat en la presentació de la nova Federació d'Enoturisme de la Comunitat Valenciana junt amb la presidenta de la Federació, Mercedes Menor; el vicepresident, Sergio Garrido, i la secretària, Ana Súria. La nova federació agrupa les rutes del vi d'Utiel-Requena, Alacant i Castelló.

Per a Gisbert, "la nova federació reforçarà la gestió coordinada de l'oferta enoturística de la Comunitat Valenciana i facilitarà la promoció d'aquest producte turístic".

En aquest sentit, el director general ha subratllat l'aposta de Turisme Comunitat Valenciana per impulsar l'enoturisme pel gran valor que té en la vertebració territorial i la desestacionalització.

Turisme Comunitat Valenciana treballa en la promoció de l'enoturisme dins de l'estratègia "Creaturisme", en la qual s'ha creat un grup de treball junt amb la creació de les rutes del vi de tota la Comunitat per a garantir la qualitat de l'oferta i plantejar iniciatives innovadores en aquest producte.

Turisme ha desenvolupat, a més, accions promocionals específiques en les fires més importants com ara "Fitur" o la "World Travel Market". Així mateix, contribueix a la qualificació i a la competitivitat de les empreses i dels professionals cellerers, i ofereix fòrums i jornades de formació sobre enoturisme.

Arxius relacionats