Nota de prensa

Colomer lliura a Benicàssim el reconeixement de Festa d'Interés Turístic Autonòmic pel Dia de les Paelles

11/01/2019
Colomer lliura a Benicàssim el reconeixement de Festa d"Interés Turístic Autonòmic pel Dia de les Paelles

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha lliurat a l'alcaldessa de Benicàssim, Susana Marqués, la distinció de Festa d'Interés Turístic Autonòmic al Dia de les Paelles de Benicàssim.

Durant el lliurament del diploma, Colomer ha ressaltat que "es tracta d'un reconeixement formal a l'esforç col·lectiu de la corporació i de la societat de Benicàssim" i ha assenyalat que "això també significa projecció i màrqueting turístic per a la ciutat".

A més, ha ressaltat que aquesta distinció "reconeix l'obra coral de Benicàssim per a posar en valor el Dia de les Paelles, i convertir el Dia de les Paelles no només en una festa gastronòmica sinó de fraternitat, i d'hospitalitat, i mostrar els valors més importants d'una ciutat mediterrània com Benicàssim".

Consolidació del turisme internacional en 2018

El responsable de Turisme Comunitat Valenciana ha fet un balanç breu de la conjuntura turística de 2018 a la Comunitat Valenciana. Així, ha ressaltat que "2018 ha sigut un any dinàmic i ha confirmat la internacionalització de la Comunitat Valenciana".

Colomer ha destacat que, durant l'any passat, "a la Comunitat Valenciana vam rebre 9 milions de turistes estrangers i, a més, vam experimentar una rendibilitat turística de creixement, el que ens permet avançar en els nostres dos grans reptes: la desestacionalització i la millora de la rendibilitat".

Colomer ha recalcat que "també hem consolidat la varietat dels nostres productes turístics de diversa índole que mostren la nostra diversitat".

Per al responsable de Turisme Comunitat Valenciana "encara que 2018 ha sigut raonablement positiu i les estadístiques són bones respecte al conjunt d'Espanya, nosaltres no ens ubiquem en una zona de confort, sinó que preparem el 2019 amb un pla operatiu de màrqueting internacional molt planificat per a mostrar la nostra autenticitat en els mercats internacionals".

Arxius relacionats