Nota de prensa

L'exposició 'My Secret Garden ValEncia' d'Arne Quinze 'florix' en el llac sud de l'Hemisfèric i el Passeig de l'Art de l'Umbracle

07/02/2019
L"exposició "My Secret Garden ValEncia" d"Arne Quinze "florix" en el llac sud de l"Hemisfèric i el Passeig de l"Art de l"Umbracle

L'obra escultòrica de l'artista contemporani Arne Quinze és la nova aposta per l'art públic a l'aire lliure i de lliure accés de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Des d'aquest dijous els visitants poden conéixer l'exposició 'My Secret Garden Valencia' realitzada de forma expressa per Quinze per a l'entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

La mostra reunix sis escultures 'orgàniques' de gran format inspirades en la naturalesa que pareixen 'florir' pintades en acrílic sobre alumini. Quatre s'han instal·lat en el Passeig de l'Art i dos en el llac sud de l'Hemisfèric a manera de nenúfars.

Aquest dijous s'ha inaugurat amb la presència de l'artista que per primera vegada exposa al nostre país. 'My Secret Garden València' establix un diàleg amb l'arquitectura de Santiago Calatrava i encarna la investigació de l'artista sobre la diversitat en la naturalesa. Cada escultura de l'exposició se centra en diferents qüestions de l'evolució, establint una connexió entre art i ciència.

Arne Quinze va nàixer en 1971 a Bèlgica, viu i treballa en Sint- Martens-Latem, Bèlgica i Los Angeles, EEUU. Els fonaments recurrents en la seua obra són l'ús de fusta i metall, colors elèctrics en pintura fluorescent i temes referents al social i la interacció, naturalesa i urbanisme.

Arxius relacionats