Nota de prensa

L'Hemisfèric estrena la pel·lícula 'Jardí salvatge. La naturalesa que ens rodeja' el pròxim 1 d'abril

10/02/2019
L"Hemisfèric estrena la pel·lícula "Jardí salvatge. La naturalesa que ens rodeja" el pròxim 1 d"abril

L'Hemisfèric renovarà la seua cartellera a partir de l'1 d'abril amb l'estrena de 'Jardí Salvatge. La naturalesa que ens rodeja'. A través de la història d'una família, la pel·lícula destaca la riquesa de la flora i fauna dels jardins urbans i els paratges pròxims a les ciutats.

'Jardí Salvatge' narra com transcorre un any al voltant d'una casa suburbana i mostra la varietat d'imatges i comportaments de la vida silvestre capturats per càmeres instal·lades en el bosc, dins de coves, nius o en el fons d'un estany. La pel·lícula presenta a Katie i a la seua família que viuen al costat del bosc, aliens a l'espectacle que els rodeja, i com de forma gradual descobrixen els secrets de la naturalesa pròxima al seu llar.

Els espectadors compartixen amb esta família esdeveniments difícils de gravar com la posada d'ous de la salamandra, el naixement de ventrades d'ós rentador i fins d'un cervatell. El canvi estacional de les plantes gravat amb càmeres d'espai de temps i el naixement d'uns aneguets són algunes de les sorprenents escenes.

'Jardí Salvatge' transmet a través d'esta família i dels seus descobriments la importància de tornar a connectar amb la naturalesa i prestar atenció a l'entorn per a observar la vida silvestre que hi ha al nostre abast, a tan sols uns metres de la nostra casa, en el pati o en els jardins urbans.