Nota de prensa

Aerocas informa els turoperadors europeus sobre la segona campanya de posicionament internacional de l'aeroport

11/02/2019

L'aeroport de Castelló ha obert una ronda de contactes amb professionals del sector turístic per a informar sobre la segona campanya de posicionament en els mercats internacionals, que està previst que isca a licitació en el primer trimestre de l'any.

Amb aquest objectiu, el conseller d'Aerocas responsable d'estratègia, Javier Gallego, participa a Sevilla en Hoteliers European Marketplace (HEM), un esdeveniment professional promogut per l'European Touroperator Association (ETOA) que reuneix hotels, empreses majoristes i operadors turístics.

En aquest fòrum, el responsable d'Aerocas té programades una vintena de reunions amb turoperadors internacionals. Javier Gallego ha assenyalat que es tracta de "traslladar al sector turístic que Aerocas està ultimant un nou pla de posicionament de l'aeroport per a fomentar la concurrència, una vegada es llance al mercat".

"Alhora que acabem de concretar els detalls de la campanya, anirem explicant als professionals del sector les línies mestres que regiran la convocatòria, que té com a objectiu propiciar noves connexions amb l'aeroport de Castelló", ha afirmat.

Gallego ha recalcat que "a més d'arribar a les aerolínies, volem incidir en aquells turoperadors amb capacitat per a organitzar operatives o per a comprar un percentatge significatiu de places en vols regulars".

El responsable de l'aeroport ha explicat que la ronda de trobades prosseguirà a la fi de mes amb la participació en la fira FREE de Munic, sobre la qual s'està programant una agenda d'entrevistes amb turoperadors i agències de viatge del sud d'Alemanya. A principis de març, està prevista l'assistència a la fira ITB de Berlín, en la qual s'establiran contactes amb empreses de tot Europa.

El conseller d'Aerocas ha recordat que aquesta segona campanya del Pla de posicionament de l'aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals tindrà una durada de tres anys i s'implementarà en el període 2019-2021.

Arxius relacionats