Nota de prensa

Turisme promociona l'oferta de turisme de negocis de la Comunitat a Frankfurt

22/05/2019
Turisme promociona l"oferta de turisme de negocis de la Comunitat a Frankfurt

- Les empreses que hi assisteixen mantindran més de 400 reunions amb operadors del sector Mice de tot el món
- Francesc Colomer ressalta que l'assistència "forma part de l'estratègia de promoció de producte de Turisme i insisteix de manera especial en el producte MiceTurisme Comunitat Valenciana promociona l'oferta de turisme de negocis de la Comunitat en la fira IMEX Frankfurt; un certamen especialitzat en l'oferta Mice (Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions), que tindrà lloc entre els dies 21 i 23 de maig i que està considerada com una de les fires més importants d'Europa d'aquest producte.

IMEX és una de les cites mundials més importants del sector de turisme Mice junt amb la fira IBTM World de Barcelona, i congrega més de 5.000 professionals del sector durant els tres dies de durada. En aquest certamen se citen els principals proveïdors de la indústria de reunions d'Europa i el món.

Es tracta d'una fira d'agenda, cites prèvies i contactes, intercanvi de targetes i conversacions posteriors, ja que pel que fa als congressos, aquests solen planificar-se amb anys d'antelació i mitjançant la preparació de candidatures de destinació.

La participació de Turisme té lloc amb un espai propi dins de l'estand de Turespaña, i reuneix 20 hotels i empreses de serveis turístics, a més dels Convention Bureaux d'Elx, Alacant, Benidorm, Costa Blanca i València, així com l'associació Valencia Premium. Durant el certamen, les empreses que hi assisteixen mantindran més de 400 reunions amb operadors del sector Mice de tot el món.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha ressaltat que l'assistència a aquesta fira "forma part de l'estratègia de promoció de producte de Turisme que insisteix de manera especial en el producte Mice".

Colomer ha explicat que "des de Turisme hem apostat per promocionar la nostra oferta en les principals fires Mice, per això enguany participem, a més de fer-ho en aquesta fira IMEX a Frankfurt, en el Meetings & Incentives Forum Spring, que va tindre lloc el mes passat a Benidorm, o la fira IBTM World que tindrà lloc el pròxim mes de novembre a Barcelona".

El responsable de Turisme ha ressaltat que "el turisme Mice permet reforçar la desestacionalització del sector turístic, ja que aquest tipus d'esdeveniments es duen a terme durant tot l'any, especialment a la primavera i la tardor", i ha afegit que "contribueix a incrementar la despesa mitjana per turista, dos dels objectius fonamentals de la política turística que desenvolupem en la Generalitat a través de Turisme".

Aquesta actuació promocional s'emmarca dins del Pla anual de promoció del producte Mice de Turisme Comunitat Valenciana, que inclou diverses actuacions com ara l'assistència a les fires Imex i IBTM.

També en formen part la col·laboració en l'organització i la participació en els fòrums M&I, que van tindre lloc a l'abril a Benidorm; i l'Eurocongress, que es farà a l'octubre a València, o la gala Eventoplus que tindrà lloc a Madrid al juliol, així com viatges de familiarització i inspecció per a operadors del sector i accions en xarxes socials.

Alguns dels atractius per a aquest tipus de turisme, que continua augmentant la presència a la Comunitat, són l'increment de rutes directes entre els aeroports de la Comunitat i nombrosos aeroports de tot Europa, la capacitat i la varietat de l'oferta d'allotjament, la diversitat de l'oferta gastronòmica i d'oci i les característiques climàtiques.climáticas.

Arxius relacionats