Nota de prensa

Colomer reitera l'aposta ferma de la Generalitat pels festivals musicals perquè 'ens reinventen i reposicionen en el món'

18/07/2019

- Francesc Colomer participa en la presentació 'Leyendas del Rock' i 'Rabolagartija Festival', que tindran lloc a Villena el pròxim mes d'agost
- Els dos festivals formen part de les marques de qualitat de la Comunitat Valenciana: Mediterranew Fest i Mediterranew MusixEl secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha reiterat l'aposta de la Generalitat per impulsar els festivals musicals perquè "ens reinventen i reposicionen en el món".

Així s'ha pronunciat Francesc Colomer en la roda de premsa de presentació dels festivals musicals 'Leyendas del Rock' i 'Rabolagartija Festival', que tindran lloc a Villena el pròxim mes d'agost.

Colomer ha reconegut el gran treball de Villena "per la capacitat de generar rellevància cultural i turística", alhora que ha recalcat que "Villena representa l'aliança sagrada entre hospitalitat i festivals".

A més, ha recordat que "Villena ha estat des del primer moment implicada per formar part de les nostres marques de qualitat de festivals pioneres a Espanya, Mediterranew Fest i Mediterranew Musix, i per "tematitzar Villena i per impulsar l'interior de la Comunitat a través dels festivals musicals".

La regidora de Turisme de Villena, Mercedes Menor, ha destacat "el motor que suposa dur a terme aquests festivals a la localitat, ja que suposen un impacte econòmic de prop de 5 milions que repercuteix en diversos serveis i àrees, i que duplica, a més, la població durant aquesta setmana".

Cal ressaltar que els dos festivals formen part de les marques Mediterranew Fest i Mediterranew Musix de la Comunitat Valenciana.

'Leyendas del Rock'

'Leyendas del Rock' és la trobada ineludible per als amants de la música rock i heavy-metal que té lloc els dies 7, 8, 9 i 10 d'agost a Villena. Amb tretze edicions consecutives, és un autèntic referent per a seguidors del gènere, atrets des de qualsevol racó del món per un esdeveniment que aglutina 66 actuacions repartides en quatre dies i en cinc escenaris diferents.

Aquesta edició encapçalen el cartell Avantasia; Thin Lizzy, en la seua gira del 50é aniversari (amb l'única actuació a Espanya), i els australians Airbourne. També en formen part els argentins Rata Blanca en el seu retorn a Espanya, Warcry, Apocalyptica, Saratoga, Hammerfall, Deicide, Dee Snider de Twisted Sister, Avatar, Beast In Black, Avalanch, Cradle of Filth, Eluveitie, Lacuna Coil, Saurom, Medina Azahara, Obús i molts més.

'Rabolagartija Festival'

'Rabolagartija Festival' tindrà lloc del 15 al 17 d'agost a Villena i s'ha convertit en un dels esdeveniments musicals amb més creixement en l'àmbit nacional, que ha multiplicat les xifres d'assistència d'any en any i s'ha obert cada vegada més a un públic més ampli i divers.

Rozalén, el colombià Morat i La Pegatina encapçalen un cartell que també comptarà amb les actuacions de SFDK, Juanito Makandé, Natos i Waor, Gogol Bordello, La M.O.D.A., Boikot, Green Valley, La Excepción i moltes bandes més.

Arxius relacionats