Nota de prensa

L'aeroport de Castelló arriba a la xifra de 18.454 passatgers al juliol, la més elevada des que va obrir

07/08/2019

- També al juliol ha registrat la xifra més alta de moviments d'aeronaus, amb un total de 837
- El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i el president de la Diputació de Castelló, José Martí, visiten les instal·lacions aeroportuàriesL'aeroport de Castelló ha registrat en el mes de juliol passat 18.454 passatgers, la xifra més alta en un mes des de l'obertura al trànsit de la instal·lació al desembre de 2014. A més, el mes passat va registrar 837 moviments d'aeronaus, la major activitat registrada per l'aeroport en un mes.

El secretari autonòmic de Turisme i president d'Aerocas, Francesc Colomer, ha visitat les instal·lacions aeroportuàries juntament amb el president de la Diputació de Castelló, José Martí. Els dos han mantingut una reunió de treball amb el director de l'aeroport, Joan Serafí Bernat, a la qual ha assistit també la diputada provincial de turisme, Virginia Martí.

Colomer ha informat que l'aeroport ha registrat al juliol la xifra de passatgers més alta, amb més de 18.000, i ha destacat la previsió d'arribar als 60.000 passatgers entre juny i octubre. A més, ha recordat que l'aeroport opera 6 rutes que connecten amb 5 destinacions internacionals: Londres, Bucarest, Sofia, Budapest i Katowice, i que en 2020 obrirà 3 noves connexions amb Londres, Viena i Marsella, que operaran durant tres anys gràcies al nou pla de posicionament internacional en el qual treballa Aerocas.

Per al secretari autonòmic, "hem de continuar treballant per a obrir nous mercats però també cal impulsar i promocionar l'oferta turística de Castelló. Un aeroport no fa una destinació. La destinació s'ha de fer rellevant en l'imaginari del potencial viatger".

Nova escola internacional de pilots

El també president d'Aerocas ha recordat, a més, l'aposta per la diversificació i ha anunciat que aquest mes d'agost començarà a operar una segona escola internacional de pilots i que es continua treballant en la línia operativa del reciclatge d'avions.

Francesc Colomer ha agraït la visita del president de la Diputació de Castelló, José Martí, perquè, segons ha ressaltat, "aquest és l'únic aeroport públic de la Comunitat i està al servei de l'interés general de la societat civil i l'economia de la província".

El president de la Diputació, José Martí, ha manifestat la voluntat de treballar en col·laboració amb la Generalitat i ha coincidit en "la importància de l'aeroport com a pol industrial i de dinamització de la zona dins de l'aposta de la corporació pel desenvolupament dels municipis d'interior".

Arxius relacionats