Nota de prensa

Colomer: 'Els festivals de música amb carisma i autenticitat ajuden a reinventar destinacions turístiques'

08/10/2019
Colomer: "Els festivals de música amb carisma i autenticitat ajuden a reinventar destinacions turístiques"

- L'Iberia Festival se celebra l'11 i 12 d'octubre a l'auditori Julio Iglesias de Benidorm
- Pertany a la marca turística Mediterranew Musix que distingeix els festivals per paràmetres turístics, de qualitat i diferenciaciól secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha participat en la presentació de l'Iberia Festival que se celebra els dies 11 i 12 d'octubre a l'auditori Julio Iglesias de Benidorm. Colomer ha subratllat la capacitat de la ciutat turística per saber interpretar els valors de la música i el gran instrument de màrqueting que suposa aquest tipus de festivals. "Aquells que seguisquen els seus grups de culte quedaran fascinats per la destinació i hi tornaran", ha assegurat el secretari autonòmic.

La marca Mediterranew Musix, que impulsa Turisme Comunitat Valenciana i a la qual pertany l'Iberia Festival, persegueix atorgar a la música el valor que té com a factor de diferenciació. "Els festivals amb carisma i autenticitat ajuden a inventar i reinventar destinacions turístiques, i la Comunitat Valenciana ocupa ja un lloc predominant en el rànquing de festivals d'Espanya", ha assegurat Colomer, alhora que ha subratllat la importància de cuidar la qualitat i la singularitat, "no ens val qualsevol festival, ens equivocaríem si caiguérem en la inflació, en tenim un nombre acceptable però és molt important cuidar-los en paràmetres de qualitat."

Cal destacar que Iberia Festival és un esdeveniment únic a Espanya per la seua especialització en el pop-rock nacional. Segons l'organització, va nàixer amb la finalitat de donar suport a la música feta al nostre país i a artistes de la Comunitat Valenciana. Des de l'any 2013 més de 70.000 persones han gaudit dels seus directes.

Es tracta d'un públic d'entre 35 i 55 anys de poder adquisitiu que desitja gaudir amb la seua parella i inclús els seus fills de la música feta a Espanya i veure grups que van marcar una època.

Més del 60 % de les persones assistents són de fora de la Comunitat Valenciana. El festival genera més de 5.000 pernoctacions en hotels, apartaments i càmpings, amb una despesa que supera els 400.000 euros.

Arxius relacionats