Nota de prensa

El Museu de les Ciències celebra el seu 19 aniversari amb dues sessions gratuïtes de 'Ciència a escena'

07/11/2019
El Museu de les Ciències celebra el seu 19 aniversari amb dues sessions gratuïtes de "Ciència a escena"

- Se celebra el 16 de novembre a les 13.00 hores i a les 16.00 hores a l'Auditori Santiago Grisolía


El pròxim 13 de novembre es compliran 19 anys de l'obertura al públic del Museu de les Ciències. Per aquest motiu, el dissabte següent a l'efemèride, 16 de novembre, s'han organitzat dues sessions de 'Ciència a escena' gratuïtes per a totes les persones que volen celebrar l'aniversari del Museu de les Ciències.

Les sessions, que inclouen experiments científics en directe, es realitzaran a l'Auditori Santiago Grisolía a les 13.00 i a les 16.00 hores. L'accés a l'Auditori serà lliure fins a completar l'aforament. Les sessions 'CienciaMix' que s'han preparat inclouran les millors experiències de 'Màgia Química', 'Fred, fred' 'aLUZina!', 'Horror al buit' i 'Al roig viu'.

Dia del Soci

També el dissabte, 16 de novembre, la Ciutat de les Arts i les Ciències celebra el 'Dia del Soci 2019' amb un programa especial per als que tinguen el passe actiu del Club Oceanogràfic, Club CienciAmics o Club Ciutat.

En aquesta jornada, es podrà gaudir de tallers educatius, visites guiades, experiències de la Ciència a Escena, projeccions en 4D, contacontes, castell inflable i gimcana, entre altres activitats.

Més informació: consultar ací.

Arxius relacionats