Nota de prensa

Turisme Comunitat Valenciana i la direcció de Turisme d'Aragó s'uneixen per a liderar i impulsar la Ruta del Greal

29/11/2019
Turisme Comunitat Valenciana i la direcció de Turisme d"Aragó s"uneixen per a liderar i impulsar la Ruta del Greal

- Colomer ha explicat que "hem presentat al Govern d'Aragó el projecte de les 'Obres commemoratives Ruta del Greal', que compta amb les dues primeres obres a Barraques i Massamagrell"
- Els responsables de Turisme del Govern d'Aragó s'han traslladat a Massamagrell per a conéixer l'escultura 'L'últim sopar' en la Ruta del GreallEl secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha mantingut una reunió amb la directora general de Turisme del Govern d'Aragó, Elena Allué de Baro, i amb representants de les universitats d'ambdues comunitats autònomes per a activar accions conjuntes d'impuls de la Ruta del Greal.

En aquesta reunió s'ha valorat la incorporació de nous continguts, com la creació d'una edició limitada del disc de Carles Magraner amb la música 'El grial' o l'adhesió del sector vinícola, amb el disseny de la seua primera botella de vi de la Ruta del Greal.

Francesc Colomer ha destacat que "aquestes accions beneficiaran de manera transversal els diversos sectors vinculats a aquest gran projecte, en el qual fa anys que treballem les dues administracions per a dotar d'excel·lència la Ruta del Greal".

Així mateix, Colomer ha explicat que "hem presentat al Govern d'Aragó el projecte de les 'Obres commemoratives Ruta del Greal', un projecte que compta amb les dues primeres obres a Barraques i Massamagrell".

Aquestes obres naixen d'una idea original de l'escultor Antonio Peris Carbonell, desenvolupades, promogudes i participades per Turisme Comunitat Valenciana, amb l'objectiu de crear un element significatiu que unisca totes les poblacions que componen la Ruta del Greal, des de Sant Joan de la Penya fins a la Catedral de València. Aquestes obres tindran continuació en el territori d'Aragó.

Aquesta reunió també ha comptat amb la participació de representants de la Universitat de València i de la Universitat de Saragossa, que han presentat un programa per a impulsar un projecte europeu de la Ruta del Greal, a més de representants de l'arquebisbat de València i una representació del món de l'art amb Antonio Peris Carbonell i Carles Magraner, per a unir la música amb l'escultura i la pintura.

Francesc Colomer ha recordat que "des de la Comunitat Valenciana estem treballant per a impulsar productes com la Ruta del Greal, per això hem creat un grup de treball amb la Confraria del Sant Calze i amb empreses del sector turístic com agències de viatge, guies turístics, hotels, restaurants i altres recursos turístics del territori que conformen la Ruta del Greal".

Visita a l'escultura 'L'últim sopar' a Massamagrell

Els responsables de Turisme del Govern d'Aragó s'han traslladat a Massamagrell per a conéixer l'escultura 'L'últim sopar', en la Ruta del Greal.

Les 'Obres commemoratives de la Ruta del Greal' comprén 24 escultures i l'Arquebisbat de València està col·laborant tant en l'elaboració dels títols com en l'elecció de les ubicacions de les estàtues.

Més informació: consultar aquí.

Arxius relacionats