Nota de prensa

El director general de Turisme assisteix a Altea al primer entrenament de l'equip ciclista Team Bahrain McLaren

13/01/2020

- L'equip ha mostrat al director general el suport tècnic desenvolupat pel Team Bahrain McLaren a Villa Blanca
- Campos ha destacat el compromís de Turisme Comunitat Valenciana amb el turisme esportiuEl director general de Turisme, Herick Campos, ha assistit al primer entrenament del Team Bahrain McLaren, equip ciclista professional que té com a base l'hotel Cap Negret d'Altea.

L'equip ha mostrat al director general el suport tècnic desenvolupat pel Team Bahrain McLaren a Villa Blanca. A la presentació ha assistit també l'alcalde Jaume Llinares i la directora de l'hotel, Amparo García,

Campos ha explicat que "el cicloturisme és un subproducte del turisme esportiu en què ja som competitius gràcies al nostre clima, les nostres infraestructures viàries i els nostres hotels, que han sabut adaptar-se perfectament a les necessitats amb inversions importants".

"La Comunitat Valenciana -ha continuat Herick Campos-, per la seua qualitat pel que fa a la prestació de serveis hotelers, dirigits a equips esportius, turistes individuals o grups, ens farà més competitius i ens permetrà obrir nous mercats emissors".

En aquest sentit, el director general ha destacat el compromís de Turisme Comunitat Valenciana amb Altea i amb altres destinacions que vulguen treballar aquest producte esportiu, per a "reforçar el treball en noves línies promocionals".

Des del Team Bahrain McLaren han informat que el seu objectiu és portar l'equip al nivell més alt de les grans competicions. De fet, Mikel Landa serà el líder per als grans esdeveniments com el Tour, el Giro o la Vuelta, i estarà acompanyat per altres ciclistes espanyols com Iván García Cortina, Pello Bilbao, Rafa Valls o el britànic Mark Cavendish.

Arxius relacionats