Nota de prensa

La Comissió Europa confia novament en la Generalitat per a mantindre el servei d'informació Europe Direct Comunitat Valenciana

14/01/2020
La Comissió Europa confia novament en la Generalitat per a mantindre el servei d"informació Europe Direct Comunitat Valenciana

- Es confirma la pròrroga anual del servei d'informació
- Té dues oficines d'atenció, a Alacant i ValènciaLa Comissió Europa ha resolt favorablement l'adjudicació del centre d'informació Europe Direct Comunitat Valenciana per a l'any 2020 a la Generalitat.

Aquest centre d'informació, dependent de la Direcció General de Relacions amb la Unió Europea i l'Estat, té oficines a Alacant i València i la funció principal que desenvolupa és estar a disposició de la ciutadania, com a part de la ferma aposta europea del Consell, per a acostar-los els assumptes europeus i fomentar la participació activa.

Qualsevol ciutadana o ciutadà es pot posar en contacte amb les oficines a través de diversos mitjans: telefònic, presencial, correu electrònic, pàgina web i xarxes socials.

Durant l'any 2019 s'han organitzat i s'ha participat en quasi un centenar d'esdeveniments, s'han resolt 1.287 consultes, s'han fet al voltant de 1.900 publicacions d'informació d'interés en xarxes socials (amb un total de 4.000 seguidors) i s'ha col·laborat amb 65 entitats de la Comunitat Valenciana. Cal destacar especialment la creació de la pàgina web dedicada al BREXIT en la qual es posa a disposició de la ciutadania valenciana tota l'actualitat sobre aquest tema, així com la possibilitat de plantejar consultes directes.

Pots seguir totes les novetats en: consultar ací i en els comptes d'Instagram, Twitter i Facebook

Arxius relacionats