Nota de prensa

Turisme Comunitat Valenciana destaca la qualitat dels serveis turístics d'Orihuela i el Baix Segura

11/03/2020
Turisme Comunitat Valenciana destaca la qualitat dels serveis turístics d"Orihuela i el Baix Segura

- El director general de Turisme de la Generalitat destaca els estàndards de qualitat dels establiments turístics de la Comunitat Valenciana


El director general de Turisme de la Generalitat, Herick Campos, ha assistit junt amb l'alcalde d'Orihuela, Emilio Bascuñana, i la regidora de Turisme, Mariola Rocamora, al lliurament dels 59 distintius Sicted a empreses i serveis públics d'Orihuela. Dels 59 guardonats, 15 en corresponen a museus i centres d'interés visitable, oficines d'informació turística, platges, seguretat ciutadana i serveis de neteja municipal.

"El Sicted -ha explicat- ens permet entrar en una xarxa que homogeneïtza aquests estàndards de qualitat i els valora, perquè no només som serveis de qualitat, sinó que també se'ns reconeix com a tal".

Campos ha destacat la importància d'aquestes distincions "perquè les administracions, les destinacions, els ajuntaments i Turisme Comunitat Valenciana som acompanyants i, el que és verdaderament important, comptem amb serveis i empreses turístiques de primer ordre, i són les empreses i els serveis els que, finalment, fan que un turista gaudisca d'una destinació com aquesta, com Orihuela i el Baix Segura".

Herick Campos ha explicat que des de Turisme Comunitat Valenciana es dona cobertura a tots els procediments relacionats amb Sicted, "aspectes que van des de la mateixa governança i que, de manera destacada, intenten aplicar uns estàndards de qualitat en el conjunt d'Espanya".

Campos ha precisat que "a la Comunitat Valenciana som un referent, ja que som la segona comunitat autònoma amb més distintius Sicted".

Herick Campos ha concretat que aquest acte de lliurament dels distintius Sicted, així com altres que tindran lloc al Baix Segura, significa que "comptem amb establiments turístics de diverses classes, però tots amb uns estàndards de qualitat òptims que ens fan ser atractius, no només pel nostre capital cultural, patrimonial o natural, sinó, sobretot, pels serveis que presten hotels, allotjaments turístics o càmpings".

Arxius relacionats