Nota de prensa

La Generalitat renova els membres que componen el Consell Tècnic d'Heràldica i Vexil·lologia

11/03/2020
La Generalitat renova els membres que componen el Consell Tècnic d"Heràldica i Vexil·lologia

- El director general d'Administració Local es reuneix amb l'òrgan consultiu especialitzat en heràldica, vexil·lologia i distincions honorífiques de la Comunitat


El director general d'Administració Local, Antoni Such, s'ha reunit amb els diversos membres del Consell Tècnic d'Heràldica i Vexil·lologia amb l'objecte de renovar-ne la composició.

L'òrgan consultiu per a aquesta legislatura incorpora un membre del Consell Valencià de Cultura, Jesús Huguet Pascual, i renova els titulars que ja exercien el seu càrrec en l'anterior legislatura.

D'aquesta manera, el Consell Tècnic d'Heràldica i Vexil·lologia està presidit pel director general d'Administració Local, Antoni Such Botella, i com a vocals componen aquest organisme el doctor en Història, professor del Departament d'Història Medieval i Ciències Historiogràfiques de la Universitat d'Alacant, Ramón Baldaquí Escandell; el doctor en Història i professor titular del Departament d'Història Medieval de la Universitat de València, Mateu Rodrigo Lizondo, i l'arxivera de l'Arxiu Municipal de Castelló de la Plana, experta en heràldica i vexil·lologia, Elena Sánchez Almela. Com a secretària, l'experta en heràldica i vexil·lologia Julia Campón Gonzalvo.

Antoni Such ha volgut agrair l'esforç que han realitzat els components durant aquest temps i "la serietat i rigor amb què han fet el seu treball".

Arxius relacionats