Nota de prensa

L'aigua protagonitza el nou cartell de la mostra 'Davant del canvi, canviem' de la Ciutat de les Arts i les Ciències

19/05/2020
L"aigua protagonitza el nou cartell de la mostra "Davant del canvi, canviem" de la Ciutat de les Arts i les Ciències

- La mostra era una de les novetats de 2020 per als espais exteriors del complex


El panell 'L'aigua: dret humà' és el nou contingut d'aquest dimarts en l'exposició 'Davant del canvi, canviem' de la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Aquest cartell destaca la importància de l'aigua com a vincle crucial entre la societat i el medi ambient. La fotografia, l'autor de la qual és Alfredo Benavent, correspon a la cascada Hengifoss que, amb més de 128 metres, és la segona més alta d'Islàndia.

En 2010, l'Assemblea General de les Nacions Unides reconeix que l'accés a l'aigua és un dret humà. L'aigua és imprescindible per al desenvolupament de la vida, per al creixement i el manteniment dels ecosistemes, per al cultiu dels aliments i per a la lluita contra les malalties i la pobresa.

L'exposició 'Davant del canvi, canviem' mostra petites pinzellades del que implica el canvi climàtic per al planeta Terra i fa una crida a reflexionar sobre la manera d'actuar per a intentar pal·liar les greus conseqüències que comporta el canvi climàtic.

Davant de la impossibilitat d'instal·lar-hi la mostra, s'ha optat per la publicació setmanal de la imatge i el text que acompanyen cada un dels 28 panells gràfics que formen l'exposició i que destaquen la importància de l'actuació humana per a frenar el canvi climàtic.

Arxius relacionats