Nota de prensa

El Museu de les Ciències recupera en línia la conferència 'Nanotecnología: la revolución de los nuevos materiales' en el canal #SigoAprendiendoEnCasa

20/05/2020
El Museu de les Ciències recupera en línia la conferència "Nanotecnología: la revolución de los nuevos materiales" en el canal #SigoAprendiendoEnCasa

- Aquest contingut ha sigut el més votat pel públic en xarxes socials i està disponible a partir d'aquest dimecres
- És una de les iniciatives del canal #SigoAprendiendoEnCasa, que reuneix l'oferta virtual de la Ciutat de les Arts i les CiènciesLa conferència 'Nanotecnología: la revolución de los nuevos materiales', a càrrec d'Hermenegildo García, professor de l'àrea de Química de la Universitat Politècnica de València, està a partir d'aquest dimecres disponible a través d'un enllaç en les xarxes socials de la Ciutat de les Arts i les Ciències i el canal web #SigoAprendiendoEnCasa.

Aquesta conferència, que va tindre lloc el 18 d'octubre de 2018 a l'auditori del Museu de les Ciències, dins del cicle 'Una comunitat amb ciència', forma part de l'arxiu audiovisual de la Ciutat de les Arts i les Ciències i ha resultat la més votada entre el públic.

La Ciutat de les Arts i les Ciències posa en marxa cada setmana una enquesta a través de les xarxes socials per a votar entre dues conferències i que els usuaris i usuàries decidisquen quina els agradaria veure. La més votada es posa a disposició del públic els dimecres a través d'un enllaç en els comptes oficials de la Ciutat de les Arts i les Ciències en Twitter i Facebook.

Hermenegildo García presenta en la seua conferència com el desenvolupament de tècniques d'estudi de nanomaterials ha fet possible, des dels anys 80 del segle XX, l'avanç d'aquesta disciplina fins a arribar a les aplicacions actuals i quina en podria ser l'evolució en el futur. En la seua presentació destaca els materials estudiats a l'Institut de Tecnologia Química de la Universitat Politècnica de València.

Les conferències són una de les iniciatives del canal web #SigoAprendiendoEnCasa, que reuneix l'oferta virtual de la Ciutat de les Arts i les Ciències. Es tracta d'una nova secció en la pàgina web de l'entitat amb informació i accés a les visites virtuals al complex, els continguts de divulgació, projeccions de documentals en línia, experiments senzills per a fer a casa, així com els catàlegs del Passeig de l'Art que estan disponibles en la web, entre altres continguts en línia.

Arxius relacionats