Nota de prensa

Colomer defensa l'oci segur i responsable com a part de la marca turística de la Comunitat Valenciana

30/07/2020
Colomer defensa l"oci segur i responsable com a part de la marca turística de la Comunitat Valenciana

- El secretari autonòmic de Turisme participa en la presentació de la campanya 'La indústria de la felicitat', de la Federació d'Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana
- Colomer ha visitat també un dels habitatges de l'associació Avaec a València i ha subratllat la qualitat i la seguretat dels apartaments turístics reglatsEl secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha destacat la importància del sector de l'oci dins de la marca turística de la Comunitat Valenciana perquè és un factor fonamental d'inspiració al viatge.

El secretari autonòmic ha participat en la presentació de la nova campanya de publicitat de la Federació d'Oci i Turisme de la Comunitat Valenciana: 'La indústria de la felicitat. Consum. Oci. Turisme. Gaudeix-los, primant mesures de seguretat'. Hi ha assistit junt amb el president de l'entitat, Víctor Pérez, el seu secretari general, Juanjo Carbonell, a més del president de l'associació de consumidors Avacu, Fernando Móner.

El secretari autonòmic ha reivindicat la importància i la professionalitat del sector de l'oci reglat, tant nocturn com diürn, que compleix amb els protocols de seguretat sanitària i de qualitat i els que determina l'ICTE, Institut de Qualitat Turística d'Espanya. "No es pot generalitzar, no poden pagar justos per pecadors", ha afirmat.

Francesc Colomer ha assegurat que "tant empresaris i professionals, com clients, han de tindre la màxima responsabilitat i hi ha una normativa i un règim sancionador per a insistir en la pedagogia de la prudència".

El secretari autonòmic de Turisme ha insistit en la importància d'aquesta pedagogia també per a referir-se a la reunió mantinguda aquest dijous junt amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, amb 24 cònsols de diferents països per a explicar les mesures de seguretat aplicades per a garantir que la Comunitat Valenciana és una destinació turística segura.

Protocols de seguretat als habitatges turístics

El secretari autonòmic de Turisme ha reivindicat també l'esforç que fan els gestors d'habitatges turístics reglats per a oferir totes les garanties de qualitat i seguretat als usuaris.

Francesc Colomer ha comprovat com s'apliquen els protocols de desinfecció prèvia al lliurament de les claus, com es mesura la temperatura als clients abans de l'entrada i com es posa a la seua disposició el gel hidroalcohòlic i la informació útil de seguretat.

El secretari autonòmic ha visitat un dels apartaments turístics de l'Associació d'Habitatges de Lloguer per a Estades Curtes de València.

Arxius relacionats