Nota de prensa

Turisme llança un llibre electrònic amb els resultats del pilot de ludificació i geolocalització implantat per Peníscola

31/07/2020

- El desenvolupament d'aquest projecte s'emmarca en la col·laboració entre el municipi de Peníscola i l'empresa Play&Go experience
- L'objectiu del desenvolupament de l'app 'Peníscola Live the Game' persegueix aportar un valor afegit a la gestió de la destinació turística en clau intel·ligentTurisme Comunitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Tecnologies Turístiques (Invat·tur), ha publicat el primer llibre electrònic que, sota el títol de 'Peníscola Live the Game', mostra el procés d'implantació d'eines de dades intel·ligents del municipi a través de la ludificació i geolocalització per a la seua conversió en Destinació Turística Intel·ligent de la Comunitat Valenciana (DTI-CV).

El contingut del llibre electrònic mostra el procés de treball realitzat, les característiques de les seues eines i els resultats obtinguts.
El desenvolupament d'aquest projecte s'emmarca en la col·laboració entre el municipi de Peníscola i l'empresa Play&Go experience, en el context de la Xarxa DTI-CV i com a solució proposada per Play&Go com a empresa tecnològica adherida.
L'objectiu del desenvolupament del pilot de l'app 'Peníscola Live the Game', impulsat pel mateix Ajuntament de Peníscola, persegueix aportar un valor afegit a la gestió de la destinació turística en clau intel·ligent.
Peníscola forma part de la Xarxa DTI de la Comunitat Valenciana i de Segittur i va ser reconeguda en Fitur 2019 per aquesta última gràcies a accions com ara el disseny, la creació o la implantació de programes i accions de millora, de la mà d'empreses proveïdores de serveis i consultoria especialitzada.
Des de la Ciutat de la Mar s'aposta per ser més accessibles i més eficients gràcies a la tecnologia i la intel·ligència turística i per incloure la tecnologia per a millorar l'experiència del turista.
En matèria de geolocalització, Peníscola ja compta amb el primer geoportal turístic de la Comunitat Valenciana, en el qual es troben els recursos que conformen les rutes pels escenaris de cinema, així com els recursos orientats al turisme familiar.
El llibre electrònic elaborat per Play&Go anirà seguit pels pilots d'empreses com Lookishspain, Optimiza Data, Punto Dis i Semantic Bot, el procés d'implantació dels quals es troba en marxa en destinacions com ara Alcoi, la Vila Joiosa, Santa Pola, Vinaròs o el mateix Invat·tur.