Nota de prensa

El Consell col·labora amb la Fundació de Turisme de Montanejos per a la promoció i la difusió del producte turístic del municipi

11/09/2020

- Turisme Comunitat Valenciana destina 50.000 euros per a accions promocionals, publicitàries i assistència a fires del sector


El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació de Turisme de Montanejos per a dur a terme actuacions de promoció i difusió del producte turístic de la localitat.

Mitjançant aquest conveni, Turisme CV contribuirà econòmicament en les actuacions de promoció i difusió del producte turístic de Montanejos que realitze la Fundació, que poden arribar a la quantitat màxima de 50.000 euros.

Les actuacions de promoció i difusió del producte turístic de Montanejos consistiran en el material de publicitat i marxandatge, així com la promoció i la difusió de la destinació en diversos suports publicitaris i l'assistència a esdeveniments nacionals i internacionals del sector turístic.

La nova campanya turística del municipi, que està emmarcada en aquest conveni, estarà relacionada amb l'eslògan '25° tot l'any', en la qual s'insistirà de manera especial en el turisme de salut i bellesa.

Aquesta campanya inclourà, a més, els productes turístics amb més demanda en la destinació, segons dades del Pla estratègic de turisme de Montanejos, com ho són el turisme de salut; paratges naturals, rutes i sendes; activitats esportives; gastronomia; turisme cultural, i turisme social.

Dins dels objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d'actuacions encaminades a la consolidació dels diversos productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre aquests els productes de turisme d'interior.

La Fundació de Turisme de Montanejos té com a objectiu millorar la competitivitat i la sostenibilitat del model turístic a través de la investigació, la planificació, el desenvolupament de nous productes turístics i la promoció del municipi.

En aquest sentit, cal indicar que el municipi de Montanejos s'està posicionant com una de les destinacions de l'oferta turística de l'interior de la província de Castelló predilecta per als que busquen un producte de turisme de salut, gastronòmic i/o turisme d'aventura.

Aquest conveni s'emmarca dins del Pla estratègic global 2010-2020 de la Comunitat Valenciana i respon al compromís de la Generalitat de fomentar la promoció de l'oferta turística de la Comunitat i millorar el desenvolupament del sector turístic valencià.