Nota de prensa

El Consell col·labora amb la Fundació Visit València per a la promoció i el foment de la imatge de la ciutat

11/09/2020

- Turisme Comunitat Valenciana destinarà 350.000 euros a través d'un conveni de col·laboració


El Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Visit València per al foment de la imatge de la ciutat com a referent dels diversos productes, com ara el cultural, l'urbà, el gastronòmic, l'esportiu, el familiar i el de negocis.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 350.000 euros perquè aquesta fundació del turisme de València desenvolupe accions de màrqueting dirigides a enfortir el posicionament del municipi.

Així, mitjançant el conveni, la Fundació Visit València ?abans Fundació de Turisme de València? durà a terme diverses accions de promoció de productes turístics com l'urbà, el cultural, l'esportiu, el de reunions o el gastronòmic, entre els quals s'inclouran viatges de premsa i familiarització, així com actuacions concretes de promoció i publicitat en el mercat nacional i internacional.

Una altra de les actuacions que inclou aquest conveni és l'actualització de la marca València amb una promoció més segmentada i tecnològica.

A més, s'incorporarà en tots els nous suports publicitaris que es facen de la marca de Turisme Comunitat Valenciana vinculada al producte gastronòmic l'Exquisit Mediterrani.

Un altre dels objectius d'aquest acord és impulsar la difusió i la integració de les empreses membres de Visit València en les diverses línies de producte de 'Creaturisme', programa de Turisme Comunitat Valenciana per al desenvolupament i l'impuls de programes de producte turístic altament especialitzats.

Aquest conveni respon al compromís de la Generalitat de fomentar la promoció de l'oferta turística de la Comunitat i millorar el desenvolupament del sector turístic de la Comunitat Valenciana.