Nota de prensa

El Consell col·labora amb Gandia per a potenciar i promocionar la Ruta dels Borja en 2020

16/10/2020

- Turisme Comunitat Valenciana destinarà 100.000 euros per a impulsar el posicionament de la marca 'Territori Borja'


El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l'Ajuntament de Gandia per a potenciar i comercialitzar la Ruta dels Borja durant 2020.

Mitjançant aquest conveni, la Generalitat destinarà 100.000 euros perquè l'Ajuntament de Gandia impulse la promoció i el posicionament de la marca Territori Borja.

Aquest acord permetrà establir un nou pla de comunicació per a Gandia, en el marc de la ciutat com a destinació turística intel·ligent, que ajudarà el sector turístic local en matèria de promoció i comercialització de la Ruta dels Borja, durament afectada per la crisi sanitària de la COVID-19.

A més, aquest conveni impulsarà la creació de nous continguts audiovisuals, així com accions de dinamització turística per part de l'Ajuntament de Gandia, que aniran des d'actuacions amb mitjans de comunicació i prescriptors, fins a disseny, edició i impressió de material promocional, entre d'altres.

Cal destacar que entre els objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d'actuacions encaminades a la consolidació dels diversos productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, com ara Gandia i la Ruta dels Borja.