Nota de prensa

El Consell aprueba el programa Bono Viaje Comunitat Valenciana para incentivar la demanda de servicios turísticos internos

16/10/2020

- L'objecte del decret és aprovar les bases reguladores de les ajudes directes del programa
- El decret recull criteris d'inscripció, requisits d'adhesió dels allotjaments i les agències de viatge i requisits per a la sol·licitud de l'ajudaEl Consell, reunit en sessió plenària, ha aprovat el decret pel qual s'aproven les bases reguladores i es convoquen les ajudes del programa 'Bo Viatge Comunitat Valenciana', per a incentivar la demanda de serveis turístics interns en períodes d'estacionalitat davant dels efectes socioeconòmics negatius que ha ocasionat la COVID-19.

L'objecte d'aquest decret és aprovar les bases reguladores de les ajudes directes del programa. Aquest consisteix en incentius a la demanda de serveis turístics prestats a la Comunitat Valenciana en períodes d'estacionalitat, amb la qual cosa pretén pal·liar les conseqüències econòmiques i socials que ha generat la COVID-19 sobre el sector turístic valencià i prolongar l'activitat i l'ocupació.

En concret, en aquest decret es recullen els criteris d'inscripció, els requisits i l'adhesió dels allotjaments i les agències de viatge, els requisits dels serveis turístics objecte de l'ajuda, així com les sol·licituds d'ajuda i la dotació pressupostària.

El programa 'Bo Viatge Comunitat Valenciana' començarà el 20 d'octubre.

Es podran beneficiar d'aquestes ajudes les persones físiques majors d'edat que estiguen empadronades en un municipi de la Comunitat Valenciana i s'inscriguen en el programa. Cada persona física únicament podrà sol·licitar una ajuda per cada un dels períodes que s'hi recullen.