Nota de prensa

El Museu de les Ciències organitza visites guiades en la nova exposició 'Play. Ciència i música'

16/10/2020
El Museu de les Ciències organitza visites guiades en la nova exposició "Play. Ciència i música"

- L'activitat es realitza els caps de setmana i inclou un taller sobre efectes de so


El Museu de les Ciències ofereix els caps de setmana visites guiades en la nova exposició 'Play. Ciència i música'.  Acompanyat per personal del Museu de les Ciències que els guia a través de la mostra, el públic coneix de primera mà les curiositats i els detalls més interessants d'aquesta nova exposició que aborda la relació entre la música i la ciència.

Les visites es fan tots els dissabtes i diumenges a les 13.00 i 16.00 hores. El preu és de 2,5 euros per persona i, a més, és necessari adquirir l'entrada al Museu de les Ciències.

La visita es completa amb tallers en què es proven 'efectes de so' i es convida el públic a tocar instruments. En el taller s'endinsen en la ciència del so: com es genera, com es propaga, com es percep, i s'analitzen les característiques que el fan tan divers. També aprenen els trucs i coneixen quins artefactes s'utilitzen en les pel·lícules per a generar efectes determinats de so.

'Play. Ciència i música' mostra al públic una àmplia col·lecció històrica d'instruments musicals, espais amb experiències interactives entorn dels processos creatius i cognitius de la música i el convida a viure experiències multimèdia.

Veure les cordes vocals en acció, marcar el tempo d'una orquestra, compondre i interpretar amb diversos instruments de corda i percussió o una arpa virtual, són algunes de les propostes de l'exposició que ha produït el Parc de les Ciències de Granada, en col·laboració amb el Museu Interactiu de la Música de Màlaga (MIMMA) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia-Ministeri de Ciència i Innovació.

Arxius relacionats