Nota de prensa

La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra minisessions gratuïtes de la Ciència a Escena i contacontes nadalencs

01/01/2021
La Ciutat de les Arts i les Ciències celebra minisessions gratuïtes de la Ciència a Escena i contacontes nadalencs

- Tots els dies fins al 6 de gener a l'entrada del Museu de les Ciènciess


La Ciutat de les Arts i les Ciències ha programat minisessions gratuïtes de la Ciència a Escena i contacontes nadalencs a l'entrada oest del Museu de les Ciències, als exteriors.

Aquest divendres 1 de gener hi ha un taller de la Ciència a Escena a les 17.30 hores i contacontes nadalencs a les 16.30 i 18.30 hores. Del dissabte 2 al dimecres 6 de gener, es faran tallers de la Ciència a Escena a les 12.30 i 16.00 hores i els contacontes tindran lloc a les 11.30, 13.30 i 17.00 hores.

El mercat ambulant de Nadal de la Ciutat de les Arts i les Ciències disposa de llocs d'artesania, 'foodtrucks', un pesebre vivent, exhibicions d'oficis tradicionals (lutier, vidrier, ceramista, fuster, entre altres), una ludoteca musical i diversos tallers participatius infantils de manualitats amb temàtica nadalenca.

A més, l'emissari reial recollirà les cartes als Reis d'Orient. Per compres mínimes de 3 euros a les botigues, activitats o 'foodtrucks' del mercat ambulant de Nadal, es podrà adquirir una entrada única al Museu o a l'Hemisfèric al preu de 5 euros.

Totes les activitats lúdiques i comercials compleixen amb la normativa vigent contra la COVID-19 i es desenvolupen a l'aire lliure en cada un dels espais reservats per a fer-ho.

L'accés i l'eixida del mercadet estarà controlat de manera automàtica per a conéixer l'aforament d'aquest a cada moment, evitar així aglomeracions i garantir que es manté la distància interpersonal de seguretat.

Arxius relacionats