Nota de prensa

Francesc Colomer entrega els diplomes de formació en hostaleria a joves amb diversitat funcional i intel·lectual al CdT de Castelló

14/01/2021
Francesc Colomer entrega els diplomes de formació en hostaleria a joves amb diversitat funcional i intel·lectual al CdT de Castelló

- Es tracta dels certificats del projecte Prepara-T que impulsa la Fundació Asindown amb la col·laboració de Turisme CV


El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha entregat aquest dijous els certificats del projecte Prepara-T, de la Fundació Asindown, als i les alumnes amb diversitat funcional i intel·lectual que s'han format a través d'aquest projecte al CdT de Castelló.

En concret, es tracta de certificats que avalen la formació turística inclusiva a joves amb capacitat per a incorporar-se al sistema laboral i amb ganes de futur. Aquest projecte és impulsat per la Fundació Asindown, a través del seu Centre de Suport a la Inclusió, i compta amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, a través de la seua Xarxa Centres de Turisme (CdT).

Per a Colomer, "fer coses quan tot va malament té molt més mèrit" i ha volgut destacar l'esforç tant per part de l'alumnat com del professorat de la Xarxa CdT, "la faena que heu fet ha sigut extraordinària".

Enguany, a causa de la pandèmia i la crisi social i sanitària provocada per la COVID-19, la Xarxa CdT ha hagut de reinventar-se. En concret, per a aquest cicle formatiu, s'han adaptat materials, s'han alternat classes en línia amb algunes de presencials quan les condicions de seguretat eren adequades, s'ha reforçat el seguiment a través de tutories i s'ha potenciat el treball en les pràctiques no laborals extremant les mesures de seguretat.

A pesar de l'escenari tan complicat, el curs ha pogut finalitzar de manera satisfactòria i tot l'alumnat ha pogut adquirir els coneixements necessaris per a eixir al món laboral amb garanties.

A l'acte han assistit, a més del titular de Turisme, la coordinadora del projecte Prepara-T de la Fundació Asindown, Lorena Torres.

Arxius relacionats